Jydske Dragonregiment: Forsvarschefen på besøg

Ny Forsvarschef, general B. Bisserup, er i tiden på rundrejse til landets tjenestesteder. I dag besøgte han Jydske Dragonregiment, hvor han briefede personellet.
04-04-2017 – kl. 14:00

Af Presseofficer
kaptajn B.S. Villsen

Besparelser og store omstillinger i Forsvaret, udmøntet i en ny HR strategi, har skabt udfordringer i forhold til mange medarbejders hverdag i de sidste år. Forhold som har haft indvirkning på at kunne fastholde og rekruttere. Oveni har den sikkerhedspolitiske situation ændret sig.

Det var store emner, som Forsvarschefen havde på dagsordenen under sin briefing til personellet. Der var sat tid af til, at medarbejderne kunne stille spørgsmål direkte til Forsvarschefen. Der var lagt op til dialog og muligheden for at bidrage med konstruktive løsninger. Der var mange spørgsmål, og en veloplagt Forsvarschef tog sig tid til at svare.

General, Bjørn Bisserup, som er 56 år gammel blev udpeget som Forsvarschef den 10. januar i år. Generalen har som chef for forsvarsstaben sammen med de to seneste forsvarschefer stået i spidsen for implementeringen af de to seneste forsvarsforlig. Generalen har derfor stor føling med de forhold, som Forsvaret arbejder under.

Efter sin briefing fik Forsvarschefen en rundtur på Dragonkasernen med regimentschef oberst B.H. Jensen som vært. Temaet var arbejdsmiljø. Forsvarschefen fik fremvist garageområdet. Her kunne han se de garager som er renoveret, og som nu lever op til lovgivningen om arbejdsmiljø. Men Forsvarschefen blev også præsenteret for de mangler der stadig er på området, og som man arbejder på at løse i en fastsat plan over de kommende år.

Forsvarschefen fortsatte efter sit besøg til ingeniørregimentet i Skive.

Forsvarschefen var sidst på besøg ved regimentet i 2016, og dengang var det general P. Bartram der var Forsvarschef.

Her kan du se Forsvarschefens CV.

Besøg af FC
Estandartkommando tager imod Forsvarschefen general B.I. Bisserup.

Besøg af FC
Forsvarschef general B.I. Bisserup briefer personellet på Dragonkasernen.

Besøg af FC
Forsvarschef general B.I. Bisserup bliver briefet på garagepladsen. 

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box

Be the first to comment

Leave a Reply