Jeg forstår det ikke endnu…. HVORFOR

Sent i seng og tideligt op. Afgang fra nattens ophold kl. 6 i morges. Derpå brugte vi 5 timer i bilen, indtil vi var fremme.

Altså vi kørte fem timer i bil, inden vi var fremme. Min tanke var da klart at dagen skulle gå med indkvartering og muligvis en lille rolig tur. Men der havde jeg muligvis ikke hørt efter, for efter en lille frokost, blev der kaldt til opsadling.

Læs også: Rejsedag for Holstebros rigtige mænd

Vi kører lige en stigning på små 10 km, bare lige for at komme i gang. Det var meldingen fra Kenneth Birkedal som bestemt er forgangs mand for dette vilde, men lidt utrolige projekt. Husk vest og rigeligt at drikke, det bliver varmt.

”Der stod jeg så, og tænkte for første gang. HVORFOR.”

Men op på cyklen vi kom, og afsted det gik. Vi stopper lige inden, det rigtigt går løs og aftaler hvem der gør hvad, hvis det bliver for hårdt, Sagde Sportschefen Kenneth Birkedal inden vi kørte. Det var nok ment af venlighed til mig, og en tak skal lyde herfra for det.

Men hov

Jamen, det lyder faktisk ret godt, når en gruppe Rigtige mænd fra Holstebro, sætter i gang og hjulene spinner og gearne tikker. Men hov, det kan være det er derfor man gør det her, vi ser godt ud og det hele lyder godt.

Så kom stigningen Col Reculas længde 10 km højde 1463 m gns 6,5% max 10%

Det er ikke lang tid man får til opvarmning når man cykler i alperne. 3 km, så kom stigningen. Jo jeg kan da godt cykle op af de bakker vi har i Holstebro og omegn. Men det er jo slet, slet,slet ikke på nogen måde at sammenligne, med min kamp i dag. Jeg har fået så stor respekt for de andre på Cykling team 7500, som er med på dette års alpeexpress.

Læs også: Bjerggearing hvad er nu det.

Jeg kom op, men det gik langsomt. Heldigvis havde jeg en motivator med, og det gjorde virkelig en stor forskel for mig. Han fulgte og træk mig op der hvor det var rigtigt svært, ”for sådan gør vi bare ”sagde han. Heinrich, en dejlig gut, som har rundet de 50 år, men har fået glæden ved at cykle for bare 1 ½ år siden.

”Jeg spurgte også ham hvorfor”

”Jamen det skal jeg sige dig”,kommer det fra Heinrich, uden at skulle bruge luft inden der udveksles ord. Helbredet havde brug for motion,og det her er bare fantastisk. På det her tidspunkt på bjerget går det simpel hen så langsomt at jeg kunne følge en lille bille der krydsede vejen.

Men jeg nåede helt op, og der stod jeg så og kunne kigge ned til Aple D’Huez stigningen og faktisk tænke tanken HVORFOR…

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.

Be the first to comment

Leave a Reply