Jazz i særklasse: Koncert i Subhuset på Slagteriet

Den internationale jazzkvartet The Electrics skøjter elegant rundt mellem diverse genrer.

Nordeuropæisk superjazzgruppe giver forrygende koncert i Subhuset på Slagteriet

Fredag den 26. april kl. 20 vil den internationale jazzkvartet, The Electrics, gøre sit til at få alle musikelskere op af stolene med en forrygende koncert i Subhuset på Slagteriet i Holstebro.

Jazz, fri jazz, improvisationsjazz og samtidsmusik er puttet i én og samme smeltedigel.

The Electrics skøjter elegant mellem diverse genrer, som går fra fri jazz til de mest underfundige lydmosaikker. Den stærke kvartet varierer puls og dynamik ubesværet, og energistrømmen holdes konstant hele koncerten igennem.

Kvartetten

The Electrics består af Axel Dörner, trompetist fra Tyskland, svenskeren Sture Ericson, saxofonist og klarinettist, canadieren Joe Williamson på bas og trommeslageren Raymond Strid fra Sverige.

The Electrics har udgivet to CD’er, Chain of Accidents og Live at Glenn Miller Café, begge på Ayler Records. Electrics tredje udgivelse er en LP, Fylkingen. Bandet har turneret regelmæssigt i Europa og Nordamerika og har spillet på internationale festivaler i bl.a. Vancouver, Seattle, Tampere, Mulhouse og Lissabon.

Koncerten i Holstebro er støttet af Holstebro Kommune og organiseret i et samarbejde af: Kulturdivisionen, Subhuset, Holstebro Musikskoles Støtteforening, Jazzklub 93 Holstebro, Jazz 78, Holstebro Musikskole og Odin Teatret.

Se mere på Odin Teatrets hjemmeside.

Kayas Pizza box