IVÆRKSÆTTERUGE: FOKUS PÅ FREMTIDENS TALENTER

Inspiration og digitalisering er i højsædet, når uddannelsesinstitutionerne og Holstebro Kommune i uge 46 stiller skarpt på iværksætteri.

Fremtidens iværksættere får et ordentligt skud inspiration, når der i uge 46 – Global Entrepreneurship Week – sættes fokus på inspiration til fremtidens iværksættere. VIA University College, Erhvervsakademi Midtvest, UddannelsesCenter Holstebro, STARTVÆKST Holstebro, Nupark og Holstebro Kommune er alle med i iværksætterugen. De enkelte arrangører byder alle ind med forskellige arrangementer i løbet af ugen.

Fokus på digitalisering

Et gennemgående tema er digitalisering, hvor der i løbet af ugen er fokus på IT-sikkerhed, webshops, nudging og online markedsføring. Digitalisering er en af fremtidens vækstdrivere, og en stor del af de nye iværksættere har IT som en integreret del af forretningen.

En tryg start i gode rammer

Et andet tema i uge 46 er de mange gode tilbud til iværksættere, der findes i Holstebro Kommune. Derfor er der mandag, onsdag og fredag åbent hus i STARTNU Iværksættermiljøet i Nupark, og fredag inviteres der til netværksmorgenmad. Det sker for at synliggøre det udviklingstilbud, der er i Nupark. Her kan iværksættere blive en del af iværksættermiljøet, hvor der er tilknyttet en business coach, og få sparring på virksomhedsudvikling. Onsdag i uge 46 er der åben iværksættervejledning, Walk-In, hvor iværksættere kan kigge forbi Nupark uden forudgående aftale og få sparring på deres forretningsidé og hjælp til opstart.

Du kan læse mere på www.gew.dk

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019