Islandsk rutine tager et år mere i TTH

Af Claus Sonne

TTH Holstebro og den islandske stregspiller Vignir Svarvarsson har forlænget samarbejdet, så det nu også omfatter sæsonen 2018/19. Den tidligere islandske landsholdsspiller er i gang med den anden sæson i TTH, og han nyder opholdet i klubben.

– Jeg er virkelig glad for forlængelsen og glad for klubben. Jeg glæder mig over at få lov til at være en del af TTH-familien, i hvert fald et år til. Jeg nyder det stærke klubmiljø, og ser frem til at fortsætte med at give noget af min rutine til de øvrige i truppen, siger Svarvarsson, der i onsdagens sejr over Aalborg Håndbold scorede fem gange.

TTH-cheftræner Patrick Westerholm glæder sig over, at Vignir Svarvarsson fortsætter i hvidt.
– Vignir er en leder, der både på og uden for banen går forrest. Trods et lidt højt tal på dåbsattesten viser han fortsat høj klasse i begge ender af banen, så jeg er glad for, at vi kan råde over ham i yderligere en sæson, siger Westerholm.

Vignir er personligt sponsoreret af SUVO

Kayas Pizza box