Informationsmøde om nye byggegrunde i Alstrup

Etablering af en søpromenade er del af byggemodningen af den nye udstykning i Alstrup

Hvis vil du vide mere om det kommende salg af byggegrunde i Alstrup, inviterer Hostebro Kommune til informationsmøde torsdag den 13. december, kl. 17.00 i Byrådssalen.

Lige efter nytår sætter Holstebro Kommune 69 parcelhusgrunde og 4 storparceller til salg i Alstrup. Det er en ny byggemodnet udstykning i den nordvestlige del af Holstebro.

 

Alstrup bliver med tiden til en hel bydel mellem Krunderup og Gårdhøje/Ellebæk. Kommunen forventer, at der hvert år skyder 25-35 boliger op i området, som lige nu er planlagt til i alt 220 varierende boliger – lige fra parcelhuse, dobbelthuse, række- og kædehuse til storparceller med byggerier i op til tre etager.

 

Hvis du vil vide mere om udstykningen og grundsalget, kan du komme til informationsmøde i Byrådssalen torsdag den 13. december 2018, kl. 17.00-18.00

 

Her vil kommunen bl.a. fortælle om byggegrundene, grønne arealer, anlæg, veje og stier.

 

Deltagerne får også information om, hvordan salget foregår rent praktisk med budrunde, priser, lodtrækning og procedurer, som fx oprettelse af grundejerforening og andre planer for området.

 

Hvis du er forhindret i at deltage i mødet, kommer der information om grundsalget dagen inden, den 12. december, via www.holstebro.dk/grundsalg, annonce, Facebook og andre medier. Ellers kan du altid kontakte Borgmesterkontoret på tlf. 96117504

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box