Indretning med træ hitter i danske hjem

Igennem de sidste par år har der været en del trends, når det kommer til boligindretning. Blandt andet er landkøkkener, New Yorker-glasvægge og træ ofte blevet spottet i boligmagasiner. Der kan spås, at træ er et af de elementer, der er kommet for at blive. For ikke nok med, at trægulve er og har været populære i lang tid, så har bordplader af træ, møbler af træ og pyntegenstande af træ også vundet indpas som en del af de danske hjem.

Nyt eller gammelt træ

Hvis du ikke har træelementer i dit hjem, men ønsker at få det, kan du enten spare sammen eller lave lidt arbejde selv. Nok er træ et af de billigste naturmaterialer på markedet, men selve arbejdet med at lave træmøbler, gulve og pyntegenstande er ikke altid billigt. Hvis du vil have det nyeste af det nyeste, kan det derfor blive en dyr fornøjelse. Dog er der mange genbrugsbutikker, som sælger møbler af træ. Disse møbler kan nemt sættes i stand for en brøkdel af den pris, det vil koste at købe dem nye. Er pengepungen ikke så stor, behøver du altså ikke frygte, for du kan stadig få dine boligdrømme opfyldt.

Gennemfør hjemmet med træ

Mange danskere er de seneste år blevet vilde med boligstilen, der kaldes ”ny nordisk”. Denne stil er oftest karakteriseret ved afdæmpede farver, minimalistisk pynt og få elementer, der skiller sig ud. Et af de elementer, der kan skille sig ud fra et hjem med afdæmpede farver er træ. Træ kan nemlig fås i et væld af forskellige farver, former og faconer, og derfor kan træ også inddrages i langt de fleste rum.

Find anvendelse til træet

I køkkenet kan du eventuelt få MIFApladen, som er en bordplade, der er lavet af træ. En bordplade af træ kan ændre hele køkkenets udtryk og gøre det varmere, så rummet bliver mere hyggeligt at færdes i. Det samme kan du gøre på badeværelset og i bryggerset. I spisestuen kan du anskaffe dig et spisebord af træ, og i stuen kan du pynte dine billeder med trærammer og overfladerne med træfigurer. Der er altså mange muligheder, når det kommer til at indrette med træ.

Fordele ved at bruge træ i indretningen

Når du indretter med træ og træprodukter, følger der en række fordele med sig. For det første er træ et miljøvenligt materiale, der er nemt at skille sig af med. For det andet findes træ i mange forskellige stile og farver, så der findes noget til ethvert hjem og enhver stil. Træ bliver også oftest flottere med tiden, og hvis træ skulle blive umoderne, eller du ønsker at skifte stil, er det nemt at male eller lakere, så du kan få et helt andet udtryk. Sidst men ikke mindst er træ med til at bryde med andre farver, der oftest bruges i indretningen. Træ kan nemlig være med til at varme dit hjem op, så dit hjem bliver tilført en mere hyggelig dimension, der kan samle hele familien.

Kayas Pizza box