Hylleberg: Struer-kamp bliver en fed oplevelse

Foto: Louise Boo Jespersen

Af Morten Toft

Mathilde Hylleberg ser frem til fredagens kamp mod København Håndbold som spilles i Struer Energi Park. TTH-fløjen har fået sin tidlige håndboldopdragelse et spytkast fra Struer i Humlum og derfor er det også ekstra specielt for Mathilde med en ligakamp i Struer Energi Park. 

– Jeg glæder mig helt vildt til at spille i Struer. Det er altid sjovt at spille et sted, hvor man kan huske at man har spillet da man var mindre, så det bliver bestemt en fed oplevelse. Det er samtidig spændende at vi møder et hold som København Håndbold i Struer Energi Park, fordi hallen er mere intim end i Gråkjær Arena. Så jeg håber at der kan blive skabt en super intens stemning, som kan hjælpe os til at drille København.

København Håndbold er klare favoritter til fredagens kamp, men 19-årige Mathilde Hylleberg tror på at topholdet kan drilles.

– Det er klart at vi har fint med selvtillid fra sejren i Randers, men København er et hold fra øverste hylde, så vi skal virkelig spille op til vores bedste, hvis vi skal kunne drille dem. Men jeg tror på at hvis vi spiller som vi gjorde i Randers, så har vi bestemt en mulighed for at kunne være med.

Mathilde Hylleberg har to roller hos Pether Krautmeyer. Hun er fløj i angrebet men dækker back i forsvaret.

– Jeg har det rigtig godt med at dække 2’er. Det passer mig perfekt, at hvis jeg f.eks. ikke er så meget med i angrebsspillet på fløjen i perioder, så har jeg muligheden for at bidrage og smadre lidt mere igennem i forsvaret, så det finder jeg mig egentligt super godt tilpas med, siger Mathilde.

A-landsholdstræner, Klavs Bruun Jørgensen udnævnte 28 spillere til EM-bruttotruppen for nyligt. Her i blandt var unge Mathilde Hylleberg.

– Det er sindssygt fedt. Det er et kæmpe skulderklap at være med i bruttotruppen, slutter Mathilde Hylleberg.

Læs mere om udnævnelsen til EM-bruttotruppen HER

 

Kampen mellem TTH Holstebro og København Håndbold spilles kl. 19.30 i Struer Energi Park.

Der er få billetter tilbage til kampen. Køb din billet HER

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.