Hylleberg er: Månedens TTH-profil og A-landsholds kandidat

Af Morten Toft

Mathilde Hylleberg blev i forbindelse med onsdagens kamp mod Viborg HK, kåret til Månedens TTH-profil, som præsenteres af Nørre VosborgFløjspilleren fik samme aften en meddelelse om at hun stadig er en kandidat til at blive udtaget til Danmarks A-landsholdstrup forud for den kommende EM-slutrunde. 

19-årige Mathilde Hylleberg har haft en eksplosiv periode i TTH Holstebro. Fløjspilleren har haft stærke præstationer på banen, hvor det er blevet til flere mål, solide forsvarsaktioner, seværdige scoringer og sidst men ikke mindst en stor landsholdscadeau til Mathilde, da hun blev indlemmet i den danske EM-bruttotrup med 27 andre navne.

Alt dette har ført til at Mathilde Hylleberg blev kåret til Månedens TTH-profil for oktober måned.

– Jeg er rigtig glad for kåringen som Månedens TTH-profil. Der er sket meget positivt i den seneste tid, og jeg nyder virkelig at spille håndbold lige nu, siger Mathilde Hylleberg ovenpå kåringen.

19-årige Mathilde Hylleberg er hidtil, den yngste modtager af Månedens TTH-profil. Magnus Bramming var den første til at få kåringen efterfulgt af Inger Smits.

Udover kåringen på aftenen fik Mathilde Hylleberg efter kampen en snak med A-landsholdstræner, Klavs Bruun Jørgensen. Landstræneren overværede kampen og han kunne meddele fløjspilleren, at hun stadig er en kandidat til at udfylde en af de sidste to resterende pladser i den 16 mands EM-landsholdstrup.

De sidste to pladser til den endelige EM-trup forventes besat i løbet af den kommende uge.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box