Hvad skal I lave på jeres date?

Dette indhold er sponseret

Datoen er sat, skjorten er strøget, og der er magi i luften. Du skal på date, og så er spørgsmålet bare, hvad du og din date skal lave til dette stævnemøde. Selv hvis du oser af charme, så kan det nemlig være svært at holde den romantiske stemning i gang, hvis du ikke har planlagt noget at foretage dig med din date. Så er det bare heldigt, at der er masser af gode og romantiske muligheder i og omkring Holstebro.

Tag på restaurant

Den helt klassiske date, som vi alle har set på film, og måske også oplevet af og til, er naturligvis restaurantdaten. Det at sidde over et måltid og snakker om løst og fast kan nemlig være en fremragende måde at komme til at kende et andet menneske på. På en date er du i øvrigt så heldig, at I begge er til stede af samme grund.

Hvis du derfor vil tage et helt sikkert valg om, hvad I skal, som næsten ikke kan gå i vasken, så kan du altid invitere din date på restaurant.

Spis sushi og se på mennesker

Hvis du ikke er til den gammeldags middagsdate, så er der også andre gode muligheder for at mødes over et lækkert måltid. Nogle gange kan det nemlig også blive svært at holde samtalen kørende, når I ikke får andre input end hinanden.

Så kunne du også få den lækreste Holstebro Sushi to-go og sætte dig med din date i gågaden eller tage en tur i Lystanlægget med maden. Her kan I nemlig også snakke om løst og fast, og så kan I samtidig sidde og se på mennesker, som altid kan lægge op til sjove samtaler. Prøv for eksempel at digte historier om folk omkring jer.

Tag på kroophold i Sevel

Hvis du har kendt din date i nogen tid, og du gerne vil give den hele armen med romantik, så kan du også vælge at invitere din date med på Sevel Kro.

Her kan I altså både få en lækker 5-retters menu med noget af det bedste fra både det danske og det franske køkken.

Hvis I slet ikke kan få nok af dette skønne sted, kan I også vælge at tage en overnatning på stedet. Så kan I virkelig få anledning til at nyde tiden sammen, og samtidig vil der også være mere plads til at slappe lidt af i hinandens selskab.

 

 

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.