Holstebro LAN 2019 er lige på trapperne!

”Holstebro LAN 2018, gik over al forventning. Af den grund kunne vi allerede ved sidste års LAN annoncere at Holstebro LAN 2019 kom til at ske. 23-25 august. foregår eventet med et stort udvalg af konkurrencer, spil, computer, afslapning og udendørsaktiviteter!” udtaler Mads Nørgaard Jensen, indehaver af Bare Smil og en af sidste års arrangører.

Gode samarbejdspartnere
Fredag d. 23. til d. 25 august vil Holstebro LAN blive afholdt. Eventet afholdes af Mejrup eSport i samarbejde med lokale partnere, blandt andet HiFi Klubben Holstebro og Bare Smil. Det kommer til at foregå i Mejrup Kultur og Fritidscenter (Bedre kendt Mejrup hallen), Elkjærvej 26, 7500 Holstebro. Alle kan få noget ud af dette event. Det er uanset om du er gamer, eSport udøver, forældre til gamere eller blot vil høre omkring hvad eSport kan. Der er mulighed for at komme hele weekenden, med overnatning og egen computer, men også blot som gæst uden computer. Der er aktiviteter eksklusiv dem der kommer med computer.

Samler folket
ESport er især god til én ting, og det er netop at samle folk på kryds og tværs at alder, køn og interesser. Mads Nørgaard Jensen, indehaver af Bare Smil, glæder sig til dette års LAN og fortæller lidt om en historie fra sidste år:
”En af streamerne fra sidste år, planlagde en tur fra Sjælland, hvor at han på vejen til Holstebro samlede hans viewers op på vejen, så de kunne være med ham igennem weekenden. Det var vildt at se så mange ”fremmede” personer, nærmest var som en stor familie, selvom de aldrig havde mødt hinanden fysisk.”

Det fælles ansvar
Som en del af foreningslivet er det vigtigt at Mejrup eSport tager et ansvar for at fremvise hvad eSport kan. Mejrup eSport åbner hermed dørene for alle interesserede. Det koster en indgangsbillet på 30,- for en gæstebillet (uden computer), alle disse pengene går ubeskåret til et lokalt velgørende formål.

 

 

 

 

 

 

Hvad kan opleves?

– Turneringer i diverse computerspil
– Streamere fra hele landet
– HiFi Klubben Holstebro fremviser udstyr af højeste kvalitet
– Udendørsaktiviteter afholdt af Bare Smil, hvor at ”Aktiv Lørdag” får en helt ny betydning
– Nostalgi på højt plan, når der blive fremvist gamle konsoller fra eSportens spæde start

”Holstebro LAN er noget af det fedeste af arbejde med. Det er berigende at kan være med til at danne grundlag for at udbrede ens egen interesse. Det er fedt at så mange lokale virksomheder vælger at støtte op om et tiltag som dette, og det skal de have stor tak for” udtaler Carsten Lundgaard Madsen, der er en af hovedarrangørerne.

Der er stadig billetter tilbage til dette års LAN, men sidste år blev der udsolgt med 230 billetter. Der er lagt i ovnen til et få en stor oplevelse, uanset om man er gaming interesseret eller ej. Fællesskabet er i fokus, det handler om at få skabt et sundt fundament til gaming, og at alle deltagere skal have en rigtig god weekend.

Der er mulighed for at se meget mere omkring eventet på enten:
www.baresmil.dk
eller på
www.holstebrolan.dk
www.facebook.dk/holstebrolan

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.