Holstebro Bibliotek: Tøm en boghandel

Børnebogsforfatter Line Kyed Knudsen inspirerede børnene, da hun besøgte biblioteket.

Holstebro Bibliotekerne er også i år med i læsekonkurrencen Sommerbogen

Hvis du er mellem 7 og 14 år og har lyst til at læse og anmelde bøger, er der masser af præmier på spil, når du deltager i Danmarks største læsekonkurrence ”Sommerbogen”.

I sommerferien 2018 modtog ”Sommerbogen” 16.301 anmeldelser, som alle indgik i konkurrencen om bedste anmeldelse. Den rekord skal slås i år!

I ”Sommerbogen” gælder det om at læse og anmelde en masse bøger i løbet af sommerferien. Når man har anmeldt mindst én bog på børnebibliotekernes webside Biblo.dk, kan man være heldig at vinde en bog. Der bliver trukket vindere hver dag.

Hovedpræmier

Når man har lavet mindst tre anmeldelser, er man med i konkurrencen om én af de fem hovedpræmier – tøm en boghandel på 5 minutter. Børnene bestemmer selv, om de vil skrive anmeldelser eller uploade en video.

Projektleder Iben Østerbye fra Holstebro Bibliotek håber, at mange børn vil læse og anmelde bøger i sommerferien, så Holstebro kan være med til at slå sidste års rekord.

Ved åbningen af ”Sommerbogen 2019” havde Holstebro bibliotek besøg af børnebogsforfatter Line Kyed Knudsen, og det inspirerede mange af de fremmødte børn.

Alle børn i Holstebro Kommune får en bog, når de viser mindst 3 læsebeviser på et af bibliotekerne i Vinderup, Ulfborg eller Holstebro. Samtidig trækker biblioteket hver uge lod blandt de anmeldelser, der bliver skrevet i Holstebro Kommune, så der er endnu en præmie på højkant.

”Sommerbogen” løber frem til den 24. august.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.