Holstebro Bibliotek: BUSTUR TIL BØGERNE

Du kan komme med biblioteket på heldagstur til den store messe Ordkraft i Aalborg

PRESSEMEDDELELSE FRA HOLSTEBRO BIBLIOTEK

”Ordkraft” er en stor bog- og litteraturmesse i Aalborg, og lørdag den 8. april kan du læne dig tilbage i de bløde bussæder og køre med dit lokale bibliotek direkte til bogmessens mange tilbud.

Bibliotekerne i Holstebro, Lemvig og Struer arrangerer en heldagstur, hvor deltagerne slipper for at tænke på praktiske ting som transport, parkering og kø ved indgangen. Alt er arrangeret på forhånd.

Deltagerne skal blot selv vælge mellem messens mange spændende forfatterforedrag, højtlæsninger og kreative arrangementer i de otte timer, de har, inden bussen kører mod sydvest igen.

50 forfattere

Intet mindre end 50 forfattere har meldt deres ankomst til ”Ordkraft,” som foregår i kedelhallen i Aalborgs nye kulturcenter Nordkraft – et ombygget kulkraftværk. Mød blandt andre Merete Pryds Helle, Kirsten Thorup, Maria Helleberg, Bent Haller og Morten Ramsland.

I bussen til Aalborg kører seks lokale bibliotekarer med, og undervejs vil de arrangere hyggelige konkurrencer med præmier fra boghandlerne i de tre byer, servere kaffe, rundstykker og sandwich.

Det er lystigt

Det er tredje gang, en fælles bus mellem Holstebro og Struer biblioteker kører mod nord, og første gang Lemvig Bibliotek er med.

– Kom med og få en uforglemmelig oplevelse sammen med andre litteraturelskere. Stemningen i bussen er altid høj, og snakken går lystigt, lyder det fra bibliotekarerne.

Det koster 350 kroner inklusiv transport, entré og forplejning i bussen. Tilmelding på de tre bibliotekers hjemmesider – bl.a. Holstebro Bibliotek – eller på bibliotekerne i den betjente åbningstid.

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019

Be the first to comment

Leave a Reply