Holstebro Bibliotek: Aktiviteter for børnene i sommerferien

Bibliotekets hylder bugner af bøger til ferielæsning på stranden, i sommerhuset eller i haven.

Der er ingen grund til at kede sig i sommerferien, og Holstebro Bibliotek er klar med aktiviteter for børnene

Sommerferien kan næsten ikke komme tættere på, og det er nu, du skal gribe børnene og smutte på Holstebro Bibliotek og hente ferielæsning. Husk også at sætte dem til at sortere det gamle legetøj, så de kan sælge det til bibliotekets store legetøjsmarked i august.

Der er ingen grund til at kede sig i sommerferien. På biblioteket er der både film, ”Bog-stav-leg” og sommersjov. Hylderne bugner af bøger til ferielæsning på stranden, i sommerhuset eller i haven.

– Vi oplever hvert år, at især uge 27 og 28 er velbesøgte af børn, og ofte ser vi de har deres bedsteforældre med i disse uger. Der er en herlig afslappet feriestemning på biblioteket hen over sommeren, og det hele kulminerer, når vi holder børnenes eget legetøjsmarked i begyndelsen af august, fortæller arrangementskoordinator Mette Holmegaard.

Børnenes dag

Bibliotekets legetøjsmarked foregår i år torsdag den 8. august kl. 15-17. Men allerede nu kan du gå ind på bibliotekets hjemmeside og købe en bod, hvis du har legetøj liggende, der er klar til at skifte hænder.

Mette Holmegaard har arrangeret legetøjsmarked 5 år i træk og er imponeret over børnene:

– På legetøjsmarkedet er det børnene, der er kræmmere. De sælger ud af deres gamle guld og er gode til at gøre det, så både sælger og køber oplever at få en god handel, siger hun.

Der er gratis entré til legetøjsmarkedet. En bod koster 40 kr. og kan købes via Holstebro Biblioteks hjemmeside.

Brinks box
Brinks box