HOLSTEBRO: ÅBENT HUS I UNGDOMSSKOLEN

Holstebro Ungdomsskole inviterer nye-, gamle- og nuværende elever, forældre og andre interesserede til Åbent hus lørdag den 11. marts fra kl. 10.00 – 14.00.

Du kan opleve et væld af udstillinger og aktiviteter fra kælder til kvist, når Ungdomsskolen slår dørene op og viser en bred vifte af de tilbud, som Ungdomsskolen tilbyder de unge i Holstebro Kommune – i aldersgruppen fra 7. klasse til 18 år.

Det kan man se:

På en tur rundt i huset vil du blive præsenteret for fantastiske kreationer. Vores forskellige kreative hold viser, hvordan ideer bliver til virkelighed, og flere af elevernes produktioner inden for tøjdesign og glaskunst kan ses udstillet. Har du lyst til selv at lege med, vil der også være mulighed for det. Der vil være opvisning fra ”Showdance”, som giver den gas til de fede rytmer, DJ eleverne fremtryller på det topmoderne lydudstyr.
Er du til computerspil, kan du let falde i, hvis du dropper ind i lokalet, hvor begejstrede unge sidder med rappe fingre på tastaturet. Her games på livet løs i populære spil som CS:GO og LoL.

I løbet af dagen kan du lade dig underholde, når dramaholdet kommer og opfører et teaterstykker, eller når guitarholdet giver koncert. Måske lader du dig indfange af duften fra friskbrygget kaffe/te, som serveres sammen med smagsprøver af forskellig art, mens du kan iagttage de mange opsatte plancher og skærme fra Ungdomsskolens aktiviteter.
Bliver du sukkerhungrende, kan du slå et smut forbi vores bolsjeværksted, der viser, hvor let du kan lære at fremstille dine egne bolsjer. Der også lidt sødt til ganen i form af gratis softice.

Der vil desuden være en udstilling med modelsvævefly med mulighed for at prøve at flyve med små droner. Er du science interesseret, kan du kigge nærmere på, hvordan 3D print og laserskæring fungerer, og er du jagtinteresseret, kan du teste dine evner i en skydesimulator.

I vores café ”Hjørnet”, som ligger i kælderen, gi’s eksempler på, hvordan de unge kan mødes og hygge sig sammen og benytte sig af forskellige aktiviteter som pool, airhockey, playstation, VR-briller mv. I vores biograf vises film fra den netop afsluttede sæson.

På udearealet foran Ungdomsskolen fremvises eksempler på vores udendørsaktiviteter, som mountainbikes, kanoer og knallerter til knallertkursus. Du kan prøve at køre på ATV/gokart, prøve kræfter med klatring eller tage et hurtigt spil panna-fodbold.

Så kig forbi Ungdomsskolen lørdag den 11. marts……

Holstebro Ungdomsskole
Danmarksgade 24
7500 Holstebro

E-mail: hku@holstebro

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019

Be the first to comment

Leave a Reply