Hold da helt vinterferie

Henny Solskin optræder med trylleri, levende dyr, fest og farver.

Biblioteket byder på et væld af forskellige aktiviteter hele ugen – både i Holstebro og på lokalbibliotekerne i Vinderup og Ulfborg

Hvis vinterferien ikke byder på sne og udendørsaktiviteter, eller hvis I har brug for en pause indendørs, så kig nærmere på den store stak af fede oplevelser, der er at hente i vinterferien på kommunens biblioteker.

Mange børn er vilde med perler og perleplader, og nu er der mulighed for at lave nogle andre ting med perler. Det sker i Perlemagi – en kreativ workshop, og igen når den lokale forfatter Puk Krogsøe fortæller om bøgerne om Ea, Rose og Selma og bagefter laver perleværksted for piger fra 8-12 år ud fra bøgerne.

Nye venskaber

– Det at læse og læse længe er også på programmet, når vi byder ind til endnu en Readathon for de 11-17 årige. Vi oplever, at når de mange læseinteresserede mødes og er sammen om at læse i 12 timer, opstår der ofte nye venskaber, siger arrangementskoordinator Mette Holmegaard.

Denne 12-timers marathonlæsning starter kl. 12 og varer til kl. 24 med få pauser undervejs til små happenings og spisning.

Vinderup og Ulfborg

I programmet er der også aktiviteter knyttet til lokalbibliotekerne i Vinderup og Ulfborg.

I samarbejde med Vinderup Hallerne er der lagt op til en herlig mandag kl. 10-14, hvor biblioteket flytter ind i hallen med aktiviteter fyldt med leg og bevægelse.

I Tingsalen i Ulfborg går det løs tirsdag formiddag, hvor Henny Solskin kommer med trylleri, levende dyr, fest og farver.

På bibliotekets hjemmeside kan du se flere aktiviteter, og her er klokkeslæt, tid og billetter angivet ved hvert enkelt arrangement.

Brinks box