Hemmeligheden til at spare på virksomhedens blækpatroner

Alt for mange virksomheder bruger alt for mange penge på deres blækpatroner. Selvom vi lever i en digital tid, bliver der stadigvæk udskrevet dokumenter i stor stil i landets virksomheder.Det er især rapporter, som stadigvæk bliver udskrevet på papir.

Der er ingen grund til, at I bruger mange penge på jeres blækpatroner. Man kan købe dem billigt på nettet.

Køb dem online

I bør altid sammenligne priser, så I er sikre på, at I får den bedst mulige pris. Det smarte ved at bestille på webshops er, at I hurtigt kan sammenligne dem mod hinanden.

På den måde ved I på under en halv time, hvor I finder de billigste blækpatroner. Det tager også for lang tid, hvis I skal sende en ansat ned for at købe dem i en butik.

Den helt store hemmelighed er næste punkt. Det er den metode, som store virksomheder benytter for at spare mange penge på alting, herunder blækpatroner.

Køb stort ind

Store virksomheder køber stort ind. På den måde kan de få prisen ned. Den store hemmelighed er, at jeres leverandør tjener gode penge på hvert salg. Men når I bestiller små ordre, skal de stadigvæk bruge tid på ordren, og derfor kan de ikke give jer en god pris.

I en mindre virksomhed kan I se på, hvor hurtigt I bruger jeres blækpatroner. Denne information skal I bruge til at købe ind til et helt år. I skal ikke købe for langt ud i fremtiden, for så kan I ende med en masse blækpatroner, hvis I pludselig skifter printer.

Et år ude i fremtiden bør være fint. Selv hvis en leverandør ikke snakker om rabatter, bør I altid spørge dem. Ofte har de ikke noget mod det, men de foreslår det ikke selv, hvis de alligevel tror, at I har tænkt jer at købe.

Dette indhold er sponseret.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.