Har du et værelse ledigt i din bolig?

Har du et værelse tilovers i din bolig, men ikke ved hvad du skal bruge det til? Så kan jeg heldigvis fortælle dig, at du er kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvad du kan vælge at bruge dit ledige værelse til. Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for nogle idéer, som kan være medvirkende til at sætte tanker i gang hos dig.

Et rum, der omfavner kreativ udfoldelse

Det er et populært valg hos mange, som har et værelse tilovers, at skabe et hobbyrum, hvor der er plads til, at man kan udfolde sig kreativt uden at skulle tænke på at spilde eller ødelægge noget.

Det kan være, at der altid har været gemt en kunstner inde i dig, som skal prøve at sættes fri. Et hobbyrum, hvor der er plads til at udfolde sin kreative side, kan omhandle en masse forskellige ting. Det kan både handle om at male, strikke eller skabe kreationer ved hjælp af dobbeltklæbende tape og andre materialer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave i dit kommende frirum.

Den berygtede mandehule

Man hører ofte begrebet, ’man cave’, når man spørger en mand om, hvad det perfekte hjem er. En mandehulde er som udgangspunkt det eneste rum i huset, hvor manden har monopol til at gøre, hvad han vil. Det ender ofte ud i et rum, hvor der er en bar som det centrale element.

Der er selvfølgelig ingen regler for, hvad en mandehule skal indeholde, men tanken er blot, at det er et rum, hvor manden får lov til at udfolde sin indre indretningsarkitekt. Så må vi se, hvad det ender med. Det kan jo være, at det ender med, at det bliver det fedeste rum i hele boligen. Man ved jo aldrig!

Kayas Pizza box