Glæde og stolthed over at skulle spille europæisk

Af Claus Sonne

TTH-cheftræner Patrick Westerholm er glad for, at han også i næste sæson kan sende sine tropper ud i europpæiske kampe. Hvor det i sidste sæson var Champions League, det handlede om, er det i denne EHF Cuppen, der er udsigt til – en turnering hvor TTH har stolte traditioner.

– Jeg glæder mig til at møde nogle hold, der både har masser af kvalitet og måske også spiller på en anden måde, end vi er vant til fra de hjemlige kampe – det er med til at flytte os. Desuden er vi stadig så nyt som hold, at vi tager imod al den erfaring, vi kan indsamle, og jeg glæder mig da også til at se, hvordan vi har udviklet os i forhold til sidste sæson, var det gælder om at spille europæisk, siger Westerholm.

TTH-direktør John Mikkelsen kalder det “stort”, at TTH igen er repræsenteret i Europa.

– Vi er endog meget stolte af, at vi har bidt os fast som deltager i de europæiske turneringer. Det vidner om den udvikling, TTH har været gennem i de seneste år, siger han.

Modsat i fodboldens verden er det ingen guldgrube at spille europæisk håndbold, tværtimod. Alligevel er John Mikkelse optimist.

– Det er og bliver en økonomisk udfordring at spille europæisk, men det er en udfordring, vi er klar til at løfte, garanterer han.

Der trækkes lod til EHF Cuppen 18. juli.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box

Be the first to comment

Leave a Reply