Glæd dig til topkampen mod Århus

Foto: FotoReza

Af Morten Toft

Onsdag den 20. marts kl. 18.30 er der igen herreliga tophåndbold i Gråkjær Arena. Kom og oplev det meget vigtige ligabrag, hvor der samtidig er masser af tiltag rundt om kampen. 

Modstanderen for TTH Holstebro er Århus Håndbold, og for mange lyder det holdnavn måske en anelse bittert i ens ører. Det var nemlig Århus, som slog os ud af Santander Cuppens kvartfinale, og dermed er der revanche til gode mod århusianerne.

Hvis man kigger på ligastillingen, så ville en revanche-sejr være særligt kærkommen. Ligastillingen er efterhånden så tæt, at hvert misset point kan koste dyrt.
Se blot stillingen for top-7 her:

1) Aalborg Håndbold – 24 kampe – 37 point
2) GOG Håndbold – 24 kampe – 36 point
3) Bjerringbro-Silkeborg – 24 kampe – 33 point
4) Skanderborg Håndbold – 24 kampe – 32 point
5) TTH Holstebro – 23 kampe – 30 point
6) Skjern Håndbold – 24 kampe – 30 point
7) Århus Håndbold – 23 kampe – 27 point

Som stillingen tydeligt indikerer kan der hurtigt blive rykket rundt på placeringerne, og dermed venter en vigtig topkamp for TTH Holstebro i Gråkjær Arena.

Vi håber på at se dig til braget, hvor du kan opleve en intens kamp, men hvor der også er masser af aktiviteter rundt om kampen. Se blot herunder:

Køb din billet til kampen for blot kr. 50,- HER

 

Besøg af balletskolen Holstebro

Balletskolen Holstebro besøger Gråkjær Arena til kampen mellem TTH Holstebro og Århus Håndbold. Ca. 40 elever fra skolen vil underholde i pausen med et mix af almindelig ballet, standard, latin og hip-hop.

Dagens TTH fan

Golfshoppen Holstebro er klar med en præmie til “Dagens TTH fan”, som går til en heldig tilskuer klædt i hvid eller som bærer TTH Halstørklædet. Præmieværdi: kr. 1.000,-.

Odendo kampauktion

I kampens pause mellem TTH Holstebro og Århus Håndbold afholder vi Odendo kampauktion. Her kan du byde på et Spalding True Black komplet golfsæt fra Golfshoppen Holstebro til en værdi af kr. 4.000,-. Dette komplette sæt kan benyttes om man er begynder eller let øvet spiller, det indeholder alt hvad man har brug for.
Se alle TTH’s Odendo auktioner HER

Månedens TTH-bilpartner

STS Biler er Månedens TTH-bilpartner. Se flotte Toyota biler i Gråkjær Arena foyeren.

Kayas Pizza box