Giv dit hjem en kærlig hånd uden at springe budgettet

Hvis du mener, at dit hjem trænger til en kærlig hånd, men du samtidig ikke ønsker at springe budgettet og tømme kontoen fuldstændig, findes der også en løsning. Det behøver ikke være dyrt at skabe noget forandring i din bolig. Det kræver blot, at du tænker lidt ud af boksen og er lidt kreativ.

 

I stedet for at købe nyt gulv

Måske dit gulv godt kunne trænge til en udskiftning, men det er der ikke penge til, hvis budgettet er stramt. Faktisk behøver du ikke købe helt nyt gulv, hvis det ser slidt ud. Har du et trægulv, kan du med en gulvafslibning sørge for, at dit gulv kommer til at se helt nyt og lækkert ud, men uden at betale for et helt gulv. Gulvafslibning ved lokalt gulvfirma.

 

I stedet for at købe nye møbler

Noget af det, der også kunne skabe en forandring og nyt liv i dit hjem, ville være helt nye møbler. Men hvis du skal til at købe nye møbler til store dele af dit hjem, kan det meget hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hvis du i stedet tænker kreativt, kan du få helt nye møbler ved blot at gøre-det-selv. Har du en gammel sofa, kan du i stedet for at købe en ny, vælge at skifte dens betræk selv. Eller har du en kommode, der er ved at se lidt slidt ud, kan du vælge at male den eller slibe den og give den olie.

 

Køb brugt

Hvis du alligevel gerne vil have noget nyt ind i dit hjem, kan du vælge at købe det brugt for at spare nogle penge. Det kan være alt fra møbler til små nips til stuen. Ofte kan du få brugte ting, som knap nok er brugt, men som til gengæld koster langt mindre end hvis du skulle købe det fra ny.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.