FS Holstebro er fortsat DBU Licensklub

Hele licenssystemet er i år blevet lavet om, og langt flere krav er blevet fremsat til DBU-Licensklubberne. Vi har i dag modtaget 1 stjerne ud af 5 mulige af DBU Licensudvalg.

Den ene stjerne giver ikke de store ændringer i forhold til det gamle system hvor vi havde T Licens, som var en sikkerhed for at spille i den næstbedste række med vores U13 til U15 hold.

Denne tildeling kan fortsat give arbejdsro til at skabe spillere, som både søger til større licensklubber, men også skabe den bredde, som gør, at vi kan være med til at skabe grobund til at få Holstebro by tilbage til divisionsfodbold.

Sportschef Kim Mensbo udtaler ”Vi er stolte over, at være med i det fine selskab endnu et år. Arbejdet med den nye ansøgning har givet os et kæmpe indblik i vores egen overbygning, og hvor vi havde nogle huller. De huller har DBU også været med til at vise med denne tildeling, og derfor vil vi i næste uge tage fat i DBU og påbegynde det næste step. Derudover skal jeg sende en stor tak til hele vores trænerteam som hver dag arbejder for at skabe de bedste rammer for vores spillere. ”

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box