Fra politiets weekend i Holstebro og Struer

Kørsel uden kørekort Holstebro

Fredag klokken 17.50 stopper politiet en bil på Herningvej i Holstebro. Føreren af bilen har ikke kørekort og sigtes for dette. Ejeren får bøde for at overlade sin bil til en uden kørekort.

Spritkørsel Struer

Politiet kommer til Teglbjergvej i Struer, hvor en bil er kørt fast. Det var en 59 årig kvinde de kørte bilen. Hun testes til at have drukket mere end tilladt og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades hun igen.

Narko Struer

Politiet besøger fredag klokken 20.55 en lejlighed på Østergade i Struer. Her træffes 4 personer mellem 19 åg 26 år. Hos den 19 årige finder betjentene 74 gram hash. Hos den 24 årige finder betjentene 9 gram mada. Hos den 22 årige finder betjentene 23 gram pot. En gæst i lejligheden har 1 gram hash og en joint på sig. Alle bliver sigtet for overtrædelse af loven on euforiserende stoffer. Stofferne er pakket i salgsposer, så en af de unge mænd sigtes også for videre salg af narko.

Hærværk Vemb

Fredag aften klokken 22.50 er politiet tilstede på restaurant i Nørregade i Vemb. En gæst har smadret en rude og forladt stedet. Der er tale om en mand på 35 år fra Århus, som kan forvente besøg af politiet.

Spritkørsel Holstebro

Politiet stopper fredag klokken 23.52 en knallert på Vestergade i Holstebro. Føreren testes til at have drukket for meget ag anholdes. Han løslades med en sigtelse for spritkørsel. Han sigtes også for at have en passager bag på knallerten. Passageren sigtes for at have siddet bagpå en knallert.

Hærværk Struer

Politiet bliver lørdag klokken 01.10 kaldt til Godthåbsvej i Struer. På banelegemet har DSB parkeret IC tog. Der er blevet malet graffiti på togvognene. Sagen efterforskes nærmere.

Ordensbekendtgørelsen Holstebro

Lørdag klokken 04.56 bliver politiet kaldt til Østergade i Holstebro, hvor 3 mænd er oppe og slås. Det bliver standset, men ingen vil fortælle noget. Der er tale om en19 årig mand fra Herning, en 19 årig mand fra Vildbjerg og en 28 årig mand fra Holstebro. Alle får en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Spritkørsel Vinderup

Lørdag klokken 9.30 stopper politiet en bil på Klostervej ved Sevel. Føreren er en 41 årig mand fra Vinderup. Han testes til at have drukket mere end tilladt og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

Narkokørsel Holstebro

Lørdag klokken 14.15 bliver en bil stoppet på Sydbanevej i Holstebro. Føreren er en mand på 24 år fra Vinderup. Han testes positiv for narko og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han.

Indbrud Holstebro

En villa på Ydunsvej i Holstebro har haft indbrud lørdag mellem klokken 16.30 og 20.30. Tyve er kommet ind via et vindue. Der er stjålet vin smykker og kontanter.

Indbrud Holstebro

Mellem klokken 17.45 og 23.00 lørdag har en villa i Holstebro haft indbrud. En terrassedør er brudt op. Der forligger endnu ikke opgørelse.

Indbrud Holstebro

Endnu en villa på Ydunsvej i Holstebro har haft indbrud. Tyve har været på spil lørdag mellem klokken 12 og 23. Tyve har brudt et vindue op. Der er stjålet smykker.

Ordensbekendtgørelse Holstebro

Søndag klokken 01.12 taler politiet med en 33 årig mand på Brotorvet i Holstebro. Han kalder betjentene ”Bøfferøve” og får en bøde efter ordensbekendtgørelsen.

Indbrud Holstebro

En villa på Engvej i Holstebro har haft indbrud søndag klokken 17.20. En flise er kastet gennem rude. Der er stjålet smykker og 2 mobiltelefoner.

Spritkørsel Thyholm

Søndag klokken 14.45 stopper politiet en bil på Thyholm. Føreren er en 52 årig mand fra Thyholm. Testen viser, at han har drukket mere end tilladt. Han anholdes og løslades efter at have afgivet en blodprøve.

Spritkørsel Vinderup

Politiet stopper en bilist på Søndergade i Vinderup søndag klokken 19.50. Bilisten har drukket mere end tilladt og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

 

Brinks box
Noojins boks alm.