Fra politiets weekend i Holstebro og Struer

11 Indbrud Holstebro

 1. Rønnebærvej Mejdal. Torsdag til fredag. Åbenstående vindue. Ikke opgjort.
 2. Fredag til lørdag. Opbrudt kældervindue. Smykker. Kontanter og sølvtøj.
 3. Landtingvej Vinderup. Lørdag kl. 19.50. Opbrudt vindue. Ikke opgjort.
 4. Færøvej. Lørdag 19.30 til 20.50. Gennem vindue. Kr. 100,-.
 5. Geddalvej Vinderup. Lørdag til søndag. Opbrudt vindue. Smykker.
 6. Geddalvej Vinderup. Søndag 02 til 04. Hoveddør. Intet stjålet.
 7. Haydns Vej. Lørdag til søndag. Vindue. Ikke opgjort.
 8. Lørdag til søndag. Gennem vindue. PlayStation, IPad, sprit og smykker.
 9. Emil Resens Vej. Lørdag til søndag. Hoveddør. Ikke opgjort.
 10. Grønlandsvej. Søndag 05 til 18.20. Gennem vindue. Smykker og kontanter.
 11. Søndag 12 til 18.30. Sten gennem vindue. Smykker og fiskestænger.

1 Indbrud Struer

 1. Lindevej Asp. Søndag 23.00. Først klipper tyve ledning over til overvågning på gavl. Trænger ind gennem hoveddør. Går på 1. sal og slår alarm fra. Tager harddisk til overvågning. Ikke opgjort.

Betleri Holstebro

Politiet bliver tilkaldt til Nørregade i Holstebro, hvor en mand udgiver sig for døvstum og tigger. Da politiet kommer frem fejler han ikke noget. Han visiteres og er i besiddelse af 431,- kroner. Der er tale om en udenlandsk person uden adresse. Der er flere forhold på ham, så han anholdes og løslades efter afhøring.

Narkokørsel Holstebro

Lørdag klokken 01.52 stopper politiet en bil i Fredericiagade i Holstebro. Føreren er en mand på 19 år fra Ikast. Han testes positiv for narko og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

Slagsmål på restaurant Holstebro

Politiet bliver tilkaldt lørdag klokken 01.50 til slagsmål i Østergade i Holstebro. Der er tale om 3 mænd på 22, 19 og 20 år fra Holstebro, Lemvig og Thyborøn. Ingen vil anmelde slagsmålet. De tre får forbud i 2 år for at komme på restauranten.

Narko/spritkørsel Holstebro

Lørdag klokken 03 stopper politiet en bil i Enghaven i Holstebro. Føreren er en dreng på 17 år, der testet positiv for narko og for meget sprit. Han anholdes og løslades efter at have afgivet en blodprøve. Han er for ung til at have kørekort.

Spritkørsel Holstebro

Lørdag klokken 01.15 stopper politiet en bil på Nørrebrogade i Holstebro. Føreren er en mand på 21 år fra Holstebro. Han testes til at have drukket mere end tilladt og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

Spritkørsel Struer

Politiet stopper en bil søndag klokken 01.44 i Humlum. Føreren er en 19 årig mand fra Kjellerup, der testes til at have drukket for meget. Han anholdes og løslades efter at have afgivet en blodprøve.

 

Brinks box
Brinks box