Fra politiets weekend i Holstebro og Struer

Færdselsuheld Holstebro

Fredag klokken 14.15 stopper en bil på Ringkøbingvej ved Idom for at svinge til venstre. En bil bagved stopper også. En 26 årig kvinde fra Ulfborg overser bilerne og kører ind i de to holdende biler. Personerne bliver tilset af ambulancefolk på stedet, men kan fortsætte. Der er store materielle skader.

Indbrud Struer

Natten mellem fredag og lørdag var der indbrud i spillehal på Vestergade i Struer. En bagdør er brudt op og nogle spillemaskiner er tømt for kontanter.

Indbrud Ulfborg

Et lager på Industriarealet i Ulfborg har igen haft indbrud. Det skete mellem fredag og lørdag. Igen er der benyttet en nøgle for at låse sig ind. Der er stjålet 110,- kroner fra et kasseapparat.

Indbrud og anholdelse Vedersø Klit

Et rengøringspersonale overrasker 3 personer som ulovligt har taget ophold i et sommerhus på Bavnebjergvej ved Vedersø Klit. Personerne flygter i en engelsk indregistreret bil. Politiet får bilen bragt til standsning på Herningvej lørdag klokken 10.18. Der er tale om østeuropæer på 23, 28 og 30 år. De er varetægtsfængslet frem til den 18. oktober.

Kørsel uden kørekort Holstebro

En mand på 33 år af udenlandsk herkomst fra Vinderup blev lørdag klokken 20.33 stoppet på Struervej i Holstebro. Han har et kørekort fra sit hjemland, men det er ikke gyldigt i Danmark.

Anholdelse Holstebro

Lørdag klokken 21.55 kommer en 24 årig mand fra Holstebro kørende med en Netto indkøbsvogn med blandt andet spiritus. Han blander sig i en politiforretning, der foregår i det samme. Han bliver bedt om ikke at blande sig og sætte indkøbsvognen tilbage. Han bliver sproglig ubehøvlet overfor betjentene og kan ikke få hold på sig selv. Han bliver anholdt skønt han modsætter sig dette. Han er dampet af ved midnatstid og løslades. Dog har han to sigtelser med sig for ukvemsord og modsættelse af anholdelse.

Sprit/narkokørsel Sdr. Nissun

Søndag klokken 00.53 stopper politiet en bil på Hagevej i Fjand. Føreren en mand på 47 år fra Sdr. Nissum testet positiv for narko og til at have drukket mere alkohol end tilladt for at køre bil. Han anholdes og løslades igen efter at have afgivet en blodprøve. Han sigtes også for at have 2,5 gram hash på sig samt ikke have kørekort. Ejeren er passager i bilen og sigtes for at have overladt bilen til en uden kørekort.

Færdselsuheld Ulfborg

Søndag klokken 03.10 kører en 26 årig mand ind i helleanlæg på Holstebrovej i Ulfborg. Der sker en del materiel skade og føreren anholdes for at have drukket rigeligt med alkohol. Han løslades efter at have afgivet blodprøve på politistationen.

Slagsmål Holstebro

Politiet bliver kaldt til slagsmål i Jeppe Schous gade i Holstebro. En 18 årig og en 17 årig er i slagsmål. Den 18 årige kalder betjentene ludere og modsætter sig anholdelse. Han er sigtet for begge forhold. Den 17 årige bliver afhentet af forældrene på politistationen.

Tyveri Fjand og Tambohuses havne

I weekenden er der stjålet påhængsmotorer fra Fjand og Tambohuses havne. Der er stjålet 6 i Fjand og 3 i Tambohuse.

Indbrud og tyveri Holstebro

Klokken 04.09 natten til i dag har der været indbrud i kolonihavehus i Ellebæk. Tyve er kommet ind ved hjælp af koben. Der er stjålet sprit og vin samt nøglen til en bil ved huset. Bilen er væk og politiet efterlyser en grå Kia med indregistreringsnummer BT 96 119.

Kayas Pizza box