Fra politiets weekend i Holstebro og Struer

Indbrud Holstebro

En børnehave på Døesvej i Holstebro har fra torsdag til fredag haft indbrud. Tyve er kommet ind gennem opbrudt vindue til kontor. Der foreligger endnu ikke opgørelse over stjålne ting.

Brand Holstebro

Glemt mad på komfuret udløser brandalarm
Se mere HER

Husspektakler på båd Struer

Politiet bliver kaldt til husspektakler på båd, der sejler rundt på vandet ud for Humlum. En 47 årig kvinde fra Hvidbjerg ved Spøttrup er blevet fuld og ustyrlig. Det lykkedes båden at slippe af med kvinden, der springer overbord og svømmer ind til land ud for Remmer Strand. Hun bliver mødt af betjente som hun kaster sten efter og sparker den ene over benet. Hun anholdes klokke 19.30 og i den forbindelse råber af betjentene;” jeg æder jer”, ”jeg slår jer ihjel” og ”Jeg æder jeres børn”. Hun kommer med på politistationen og løslades, da hun bliver ædru igen. Hun er sigtet for vold mod tjenestemand.

Hærværk Ulfborg

Klokken 22.48 fredag bliver politiet kaldt til Skovsgårdvej i Ulfborg. En 21 årig mand fra Staby er blevet uvenner med et busskur og kaster en sten. Da der ikke sker skade ved det, slår manden hånden gennem ruden. Ruden knuset og hånden bliver forslået. Han sigtes for hærværk.

Hærværk Holstebro

Lørdag klokken 01.14 bliver politiet kaldt til Struervej i Holstebro. To 20 årige mænd fra Holstebro hopper på taget af en bil. Den ene har også prøvet en anden. Begge vedgår og sigtes for hærværk.

Narkokørsel Holstebro

Politiet stopper lørdag klokken 10.15 en bil på Skivevej i Holstebro. Føreren er en mand på 38 år fra Skærbæk. Han testes positiv for narko og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

Afbrænding Struer

En 47 årig mand på Sofienlundvej i Hjerm havde taget en olietønde ud på græsplænen og begyndt afbrænding af blandt andet tagpap. Da politiet kom frem blev ilden slukket og manden sigtet for overtrædelse af afbrændings forbuddet. Kan forvente en bøde på 5.000,- kroner.

Tyveri Holstebro

Lørdag klokken 20.13 bliver politiet kaldt til Bilka i Holstebro. En 46 årig mand fra Holstebro forsøgte at stjæle varer for 1.453,- kroner. Han sigtes for butikstyveri.

Påkørsel Skave

Søndag klokken 01.35 bliver en 24 årig mand ramt af sidespejlet til en sølvgrå Peugeot. Spejler falder af, men den unge mand slipper med knubs. Politiet vil gerne i kontakt med bilisten.

Tyveri Holstebro

Politiet for anmeldelse om to mand trækker en knallert på Østerbrogade i Holstebro. Da politiet kommer er de unge mænd tilstede med knallerten, der ikke tilhører dem. Der er tale om en dreng på 14 år fra Holstebro og en  dreng på 17 år fra Vilbjerg. De sigtes for tyveri.

Færdselsuheld Holstebro

En 80 årig kvinde fra Vinderup kører på Ringvejen i Holstebro. Hun overser rødt lys og rammer en bil ført af en 24 årig mand fra Holstebro. Herefter rammer hun en holdende bil ført af en 48 årig kvinde fra Holstebro. Der sker stor materiel skade på bilerne, men ingen personskade.

 

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.