Fra politiets weekend i Holstebro og Struer

Hærværk Struer

To gange har der været øget hærværk mod toiletterne i Struer Lystpar. 1. gang fra den 21/7 til 27/7 og 2. gang fra den 28/7 til 29/7. Begge gange har der været smurt afføring ud over inventar og gulve, og der er fundet fix-udstyr.

Butikstyveri Holstebro

Fredag klokken 14.23 blev politiet kaldt til Kvickly i Holstebro, hvor personalet havde tilbageholdt en butikstyv. Der er tale om en mandlig asylansøger, der havde stjålet varer for 670 kroner. Han sidder nu varetægtsfængslet efter udlændingeloven 3 x 24 timer. Han skal i retten i dag med henblik på udvisning.

Tyveri Tvis

Fredag nat klokken tre vågner beboerne på Grydholtvej i Tvis ved at hunden giver hals. Ejeren ser en Peugeot med en mellemstor trailer forlade stedet. Fra garage er stjålet en Weber gasgrill, gasflasker, en ATW og indholdet fra en kummefryser.

Narkokørsel Holstebro

Klokken 22.40 fredag aften stopper politiet en bil ført af en mand på 25 år. Han testes positiv for narko og bliver anholdt for at afgive en blodprøve. Han bliver løsladt. Den 25 årige havde 1,9 gram hash på sig, hvilket udløser en bøde.

I byen med oversavet jagtgevær

Se episode her. Medbragte oversavet jagtgevær på værtshus i Struer

Yderligere kan oplyses, at gerningsmanden er varetægtsfængslet til den 23. august.

Indbrud Vinderup

Et udhus på Ålvej i Sahl har haft indbrud mellem torsdag og lørdag. En hængelås er brudt op og der er stjålet en havetraktor med opsamler, en højtryksrenser og alu-slisker til trailer.

Narkokørsel Holstebro

Lørdag aften klokken 22.05 stopper politiet en bil ført af en 33 årig mand fra Brabrand. Han bliver testet positiv for narko og anholdt. Efter at have afgivet en blodprøve bliver hab løsladt igen.

Narkokørsel Vemb

Søndag klokken 00.25 bliver en mand på 22 år fra Vemb området stoppet i bil på Burvej. Han Testes positiv for narko og bliver anholdt. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

Serieindbrud ved Applus

Synsfirmaet Applus har i den senere tid haft 12 indbrud i forskellige byer.

Fra lørdag klokken 16 til søndag klokken 12 gik det ud over synshallen i Holstebro. Et vindue er blevet brudt op. Tyvene har fundet nøglen til pengeskabet og tømt dette. Herudover har tyvene tømt kasseapparat og sodavandskasse. Sluttelig har tyvene tømt en pulverslukker i hallen.

Synshallen i Lemvig har fået samme tur, bortset fra, at her var pengeskabet åbnet med en vinkelsliber.

Synshallen i Struer har også haft indbrud, men her har tyvene ikke nået at stjæle noget.

Har du set noget ved synshallerne eller ved noget om gerningsmændene vil politiet gerne kontaktes på telefon 114.

 

Kayas Pizza box

Be the first to comment

Leave a Reply