Fra politiets weekend i Holstebro og Struer

Indbrud Holstebro

Holstebro Gymnasium på Døesvej i Holstebro havde natten til fredag indbrud i to kontorer. Tyve har via taget fundet vej til atriumgård. Herfra er skaffet adgang til bygningen. Der er stjålet 5 Y stole af Wegner. De er sorte med flet.

Narko Struer

Politiet træffer en mand på 22 år Fra Struer på Vestergade i Struer. Han findes i besiddelse af 1,7 gran kokain. Han har indrømmet, at det var til videre salg.

Knivlov/narkolov Holstebro.

Politiet får lørdag klokken 06.14 en anmeldelse om en mand, der går rundt i Østergade i Holstebro med en kokkekniv. Da politiet kommer frem, er manden væk. Betjentene træffer manden i sin lejlighed, hvor de også finder et joint. Han sigtes efter knivloven og loven om Euforiserende stoffer.

Sprit/narkokørsel Holstebro

Politiet stopper lørdag klokken 18.12 en bil på Linned Alle i Holstebro. Føreren er en 34 årig mand fra Haderup. Han anholdes for at afgive en blodprøve. En kvindelig passager bliver ophidset over manden anholdelse og giver verbalt udtryk for betjentenes arbejde, så hun må anholdes. Hun modsætter sig anholdelse og bliver bragt til ro med peberspray. De bliver manden ophidset af og blander sig, hvorfor betjentene igen må bruge peberspray. Manden har endvidere ikke kørekort til bil. Da situationen udviklede sig ankom flere betjente til stedet.

Spritkørsel Holstebro

Klokken 20.05 standser en politipatrulje en 69 årig mand på lille knallert. Episoden sker på Banetoften i Holstebro. Manden er så beruset at han vælter og får en skramme i hovedet. Han anholdes, og må inden han løsladelse igen, afgive en blodprøve på politistationen.

Nabostrid Holstebro

Nabostrid på Knud Rasmussens Vej i Holstebro udviklede sig så politiet måtte gå i aktion.
Læs mere her

Narkokørsel Holstebro

Klokken 23.10 på Ringvejen i Holstebro stopper politiet en bil. Føreren er en kvinde på 23 år fra Struer, der testes positiv for narko. Han anholdes og løslades igen efter at have afgivet en blodprøve.

Færdselsuheld Linde

Klokken 00.12 søndag sker et frontalt færdselsuheld med personskade ved Linde.
Læs mere her

Kørsel uden kørekort Holstebro

En betjent på vej hjem fra arbejde søndag morgen klokken 7 fatter mistanke til en bil på Sønderbrogade i Holstebro. Han tilkalder en patrulje, der kan konstatere at en 36 årig mand fra Struer kører uden kørekort. Dette sigtes han for.

Kørsel uden kørekort Staby

Søndag stopper en politipatrulje en bil på Stabyvej ved Staby. Føreren er en mand på 34 år fra Thorsminde, der ikke har kørekort. Dette sigtes han for.

Hærværk Holstebro

Klokken 21.07 får politiet en anmeldelse om, at der er kastet en støttefod gennem vindue på Herningvej i Holstebro. Da politiet ankommer træffer de en 40 mand, der erkender at have kastet støttefoden. Han sigtes for hærværk.

Indbrud Holstebro

En villa på Banetoften i Holstebro har haft indbrud. Tyve har brudt et vindue op og har været i hele huset. Ejerne har endnu ikke overblik over stjålne genstande, men udarbejder en liste.

 

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.