Fra politiets weekend i Holstebro og Struer

Narkokørsel Holstebro

Fredag klokken 11.30 stopper politiet en bil i Holstebro ført af en 31 årig mand fra Holstebro. Han testes positiv for narko og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

Indbrud Holstebro

En villa på Kroghsvej i Holstebro har haft indbrud i tidsrummet fra onsdag til lørdag. En rude til soveværelset er knust. Der forligger endnu ikke opgørelse over stjålne ting.

Spritkørsel Thyholm

Politiet stopper en bil på Serup Kirkevej på Thyholm lørdag klokken 19.45. Føreren testes til at have drukket mere alkohol end tilladt og anholdes. Han køre uden kørekort og da det er 4 gang inden for 3 år, beslaglægger politiet hans bil til senere konfiskation. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

Færdselsuheld med sprit Vinderup

En mand på 36 år fra Vinderup kanten køre galt på Rydevej ved Vinderup lørdag klokken 19.50. Han rammer et stakit og ruller rundt. Der sker ingen personskade. Føreren er påvirket af sprit og anholdes for at afgive en blodprøve og løslades igen. Han kører uden at have kørekort og kan nu se frem til 2 sigtelser. En for at køre i spirituspåvirket tilstand og en for at køre bil uden kørekort.

 

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box