Fra politiets weekend i Holstebro og Struer

Ny bølge af tyverier fra personbiler og landbrugsmaskiner

Se mere HER

Narkokørsel Holstebro

Politiet stopper en mand på 27 år fra Struer. Han stoppes på Struer Landevej i Holstebro fredag klokken 11.26 og bliver testet positiv for narko. Han anholdes og løslades igen efter at have afgivet en blodprøve.

Kørsel uden kørekort Holstebro

Fredag klokken 13.45 stopper politiet en bil på Helgolandsgade i Holstebro. Føreren er en mand på 63 år fra Bøvling, der kører uden kørekort. Dette sigtes han for.

Narko Struer

Politiet træffer lørdag klokken 03.09 en 25 årig mand fra Herning på Digmanns Torv I Struer. Betjentene finder 102 gram hash på ham. Han sigtes for videresalg af narko.

Færdselsuheld Mejrup

Klokken 05.40 lørdag morgen bliver politiet kaldt til Hosagervej i Mejrup. En bil er kørt ind i flere skilte, har været en tur inde og vende på en mark og kommet tilbage på vejen. Da politiet kommer frem, er der ingen fører ved bilen.

Biljagt fra Ølby gennem Struer og Holstebro

Læs mere HER.

Spritkørsel Resen

Politiet stopper en 59 årig mand fra Gudum på Lemvigvej i Resen lørdag klokken 19.42. Føreren testes til at have drukket mere en tilladt og bliver anholdt. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

Færdselsuheld med narko og sprit Holstebro

En kvinde på 29 år fra Nr. Nissum holder tilbage på Bastrupgårdsvej i Holstebro lørdag klokken 23.45. Hun bliver påkørt bagfra af en 21 årig bilist fra Struer, der er påvirket af både sprit og narko. Han bliver anholdt for at afgive en blodprøve. Den 29 årige og en kvindelig passager bliver kørt til Herning sygehus til tjek.

Indbrud Holstebro

En villa på Helgesensvej i Holstebro har haft indbrud i tidsrummet fra mandag til søndag. Tyve er kommet ind gennem et opbrudt badeværelsesvindue. Der er stjålet smykker og sølvtøj.

Indbrud Struer

En villa på Nørregårds vej i Struer har haft indbrud i perioden lørdag klokken 15.00 til søndag klokken 15.30. Tyve har brækket et vindue op med et koben og været i hele huset. Der er blandt andet stjålet et tv, en PlayStation 4 og en IPhone.

 

Brinks box
Brinks box