Fra politiets weekend i Holstebro og Struer

Tyveri Vinderup

En 88 årig kvinde har været udsat for tyveri i eget hjem torsdag. Pludselig står 2 kvinder i hendes stue. De taler et gebrokken sprog. Kvinden bliver berøvet for 600,- kroner og en guldhalskæde.

Tyveri Vemb

Torsdag mellem klokken 13.30 og 14.00 kommer 3 kvinder ind i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Vemb. Den ene kvinder henvender sig på tysk til ekspedienten. Da kvinderne forlader forretningen er ekspedientens pung forsvunden fra kaffestuen. Senere bliver bliver pungen indleveret. Den er fundet i en grøft tømt for kort.

Tyveri Holstebro

En butik på gågaden i Holstebro har en butikstyv på besøg fredag klokken 16.15. Personalet forsøger at fastholde tyven, der vrister sig fri og stikker af med et ukendt antal varer. Politiet genkender manden på overvågningen og tager ud på mandens bopæl og anholder ham. Han erkender tyveriet, men han har mistet de stjålne varer.

Indbrud Mejdal

En villa på Ranunkelvej i Mejdal har haft indbrud fredag mellem klokken 17.00 og 19.20. Tyve er kommet ind gennem et opbrudt vindue. Der er stjålet en bærbar pc og smykker.

Indbrud Holstebro

En villa på Ravelsvej i Holstebro har haft indbrud fredag mellem klokken 17.45 og 19.55. Tyve er kommet ind gennem et opbrudt vindue. Der er stjålet en bærbar pc og smykker.

Narkokørsel Struer

Politiet stopper en bil på Smedegade ved p-pladserne lørdag klokken 16.42. Føreren er en 31 årig polsk mand, der testes positiv for narko. Han anholdes og må aflevere en blodprøve. Han har desuden ikke kørekort. Med i bilen er en polsk mand, der ejer bilen. Han er 29 år og polak. Han findes i besiddelse af hash. Mændene bor i henholdsvis Holstebro og Tim.

Kørsel uden kørekort Holstebro

Søndag klokken 01.14 stopper politiet en bil i Helgolandsgade i Holstebro. Føreren er en mand på 25 år fra Holstebro har ikke kørekort. Han har heller ikke forsikring på bilen og får to sigtelser.

Sprit/narkokørsel Holstebro

Natten til søndag får politiet efter et par forsøg stoppet en bil på parkeringspladsen ved Hallen i Holstebro. Føreren er en mand på 18 år fra Holstebro. Han testes positiv for narko og til at have drukket mere end tilladt. Han anholdes og må afgive et par blodprøver, inden han løslades igen.

Indbrud Holstebro

En frisørsalon på Struervej i Holstebro har natten til søndag klokken 01.51 haft indbrud. Der er stjålet kontanter fra kassen.

Spritkørsel Vinderup

Søndag klokken 16.30 stopper politiet en bil på Skivevej i Vinderup. Bilens fører er en 40 årig mand, der testes til at have drukket for meget. Han anholdes og må afgive en blodprøve, inden han løslades igen.

Spritkørsel Holstebro

Søndag aften klokken 22.33 stopper politiet en lastvogn med anhænder på Ringvejen i Holstebro. Lastvognschaufføren er en mand på 43 år fra Snedsted. Han testes til at have drukket mere end tilladt og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve på politistationen, løslades han igen.

 

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019