Fra politiets weekend i Holstebro og Struer

Narkokørsel Holstebro

Fredag klokken 9.35 stopper politiet en bil på Struervej i Holstebro. Føreren er en mand på 48 år fra Struer. Han testes positiv for narko og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

Færdselsuheld med flugt Vinderup

Fredag klokken 17.44 sker et færdselsuheld ved Djeldvej i Vinderup. Et avisbud i bil vil dreje til højre, men bliver ramt af anden bil og bliver skubbet ind i en halvmur. Skadevolderen flygter fra stedet. Der er formentligt tale om en rød Opel. Der sker ingen personskade. Har du set noget eller kender til bilen, hører politiet gerne fra dig på telefon 114.

Spritkørsel Holstebro

Politiet stopper en bil lørdag klokken 00.37 på Viborgvej i Holstebro. Bilen bliver ført af en 18 årig mand fra Struer, der bliver testet til at have drukket for meget alkohol. Han anholdes og løslades igen efter at have afgivet en blodprøve.

Indbrud og tyveri Holstebro og Struer

Natten mellem lørdag og søndag har Pejsestuen i Vemb indbrud. Der bliver bl a. stjålet en flaske med mønter. Senere bliver stjålet en Skoda Rapid som påkører en BMW. Tyven flygter og bilen bliver fundet på Nørremarksvej i Struer. Da politiet undersøger bilen, finder de tyvekoster fra indbruddet i Vemb.

Narkokørsel Holstebro

Politiet stopper en bil på Nørrebrogade i Holstebro.  Føreren er en mand på 54 år fra Holstebro. Han testes positiv for narko og anholdes for at afgive en blodprøve. Herefter løslades han igen.

Tyveri Struer

Lørdag mellem klokken 7 og 8 stjæles en Ford Ranger med åben lad på Farvervej i Struer. Bilen tilhører Struer kommune.

Narkokørsel Struer

Lørdag klokken 20.40 stopper politiet en bil med 3 unge mennesker. Føreren er en 18 årig mand fra Struer, der testes positiv for narko. Han anholdes for at afgive en blodprøve og løslades igen. En 19 årig mand der er med i bilen bliver fundet i besiddelse af 4 gram hash og sigtes efter loven om euforiserende stoffer.

Tyveri og anholdelse Struer

Søndag klokken 6.45 bliver en Citroen C3 stjålet på Gørtlervej i Struer. Bilen tilhører Privathjælpen i Struer. En politipatrulje fanger biltyven, der er en mand på 35 år fra Struer. Han har rift og blod på en finger, og da der kort forinden var forsøgt at stjæle en bil ved Dahls biler, hvor der var blodspor, sigter politiet ham også for dette forsøg.

Hærværk Struer

Der er søndag morgen begået hærværk mod forretningen Kop og Kande i Struer. En sten er kastet gennem to store butiksruder. Der er ikke stjålet noget.

Hærværk Holstebro

Søndag klokken 14.52 bliver to drenge set øve hærværk mod sort scooter på Sysselting i Holstebro. Drengene sparker på scooteren. Ejeren har taget et billede af de to hærværksmænd. Politiet undersøger billedet for at se hvem gerningsmændene er.

 

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019