Fra politiets weekend i Holstebro og Struer

Tyveri Struer

Fredag klokken 15.15 kommer en kvinde ud af en forretning i Struer. Hun har sin taske hængende over skulderen. Bagfra kommer en mand og river tasken fra hende. Hun løber efter manden. Efter et stykke tid finder hun sin taske smidt. Hun kan konstaterer, at hendes pungen er væk.

Ulovlig knallert Struer

Fredag aften observerer en politipatrulje en knallertkører på fortovet. Betjentene forsøger at standse knallerten, men denne forsøger at undgå politiet. Undervejs overtræder knallerten flere færdselsregler. Patruljen finder senere knallert og fører på Fuglebakken i Struer, hvor han forsøger at genne sig i en hæk. Betjentene kan konstatere at knallerten mangler nummerplade og har fået lavet konstruktive ulovlige ændringer. Knallertføreren er en ung mand på 16 år fra Struer. Han kan nu se frem til en stribe sigtelser.

Kørsel uden kørekort Holstebro

Lørdag klokken 18.25 stopper politiet en bilist på Lemvigvej i Holstebro. Han er 28 år og fra Holstebro. Han kører bil uden kørekort og får en sigtelse for dette.

Spritkørsel Holstebro

Søndag nat klokken 04.35 stopper en patrulje en bil på Ringvejen i Holstebro. Føreren er en mand på 19 år og fra Holstebro. Han testes til at have drukket for meget spiritus og bliver anholdt. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

Færdselsuheld Holstebro

Søndag klokken 11.41 kommer en 42 årig mand fra Holstebro kørende i bil med trailer på Poul Rytters vej i Holstebro. I en kurve kommer han over i den modsatte kørebane og rammer en modkørende bil ført af en mand på 44 år fra Holstebro. Der sker ingen personskade, men bilerne får en del materiel skade.

 

 

Brinks box
Kayas Pizza box