Fra politiets weekend i Holstebro og Struer

Indbrud Holstebro

Vaffelhuset på Nørregade i Holstebro har haft indbrud i tidsrummet fra fredag klokken 17.45 til lørdag klokken 9.25. En bagdør er sparket op og kasseapparatet er tømt for byttepenge.

Indbrud Holstebro

En virksomhed på Nybo Bakke i Holstebro har natten til søndag klokken 03.20 haft indbrud. Et vindue er brudt op, men tilsyneladende ikke stjålet noget.

Indbrud Holstebro

18 minutter senere end forrige indbrud har en anden virksomhed på Nybo Bakke indbrud. Indbruddet sker klokken 03.38. Der er knust en rude i en dør, og har givet tyvene adgang til virksomheden. Der er heller ikke denne gang stjålet noget.

Spritkørsel Holstebro

Klokken 06.50 søndag morgen stopper politiet en bil på Sønderbrogade i Holstebro. Bilen fører er en 29 årig mand fra Holstebro. Han testes til at have fået for meget alkohol og anholdes. Han bliver løsladt efter at have afgivet en blodprøve.

Indbrud Ulfborg

En landejendom på Madumvej i Ulfborg har fra fredag klokken 10 og til søndag klokken 17.50 haft indbrud. Tyvene er gået igennem en lade og brudt en dør op ind til huset. Hele boligen er gennemrodet og flere ting gået i stykker. Der foreligger endnu ikke opgørelse over stjålne ting.

Overtrædelse af knivloven

Politiet træffer en mand på 18 år med adresse i Ålestrup men bopæl i Struer. Den 18 årige bliver fundet i besiddelse af to ulovlige knive og sigtes for dette.

Hærværk Struer

Klokken 03.52 her til morgen bliver politiet kaldt til Smedegade i Struer. En mand på 34 år fra Struer øger hærværk mod mindst en bil. Han sparker lygterne i stykker. Han bliver anholdt og forventes løsladt i dag efter afhøring.

 

Kayas Pizza box