Fra politiets weekend i Holstebro og Struer

Mobiltelefon Holstebro

Fredag klokken 11.05 stopper politiet en bil på Hjermvej i Holstebro. Føreren, der er en mand på 72 år og fra Holstebro, taler i mobiltelefon. Det viser sig, at han er frakendt førerretten til bil. Han bliver sigtet for begge forhold.

Forsøg på indbrud Holstebro

Natten mellem fredag og lørdag bliver politiet kaldt til et forsøg på indbrud i Dybbølsgade i Holstebro. Da patruljen kommer frem, træffer de en mand med rifter og sår på højre hånd. Det er ham der har forsøgt at begå indbrud. Da politiet vil tale med ham er han vild og ustyrlig. Betjentene får ro på manden, der bliver sigtet for forsøg på indbrud og lægge hindringer i vejen for politiet.

Sprit- og narkokørsel Holstebro

Lørdag klokken 04.15 stopper politiet en bil på Stationsvej i Holstebro. Bilens fører, en kvinde på 22 år fra Herning bliver testet for spiritus og narko. Hun bliver anholdt for at afgive en blodprøve og løsladt igen. Hun er sigtet for at køre bil i spiritus- og narkopåvirket tilstand.

Indbrud i Lemvig

Stark i Lemvig havde i weekenden indbrud. På overvågning ses en Iveco kassevogn med nummerplader stjålen fra en Toyota Carolla parkeret på Måbjerg Skole Vej i Holstebro.
Politiet efterlyser en Iveco kassevogn med testen ”Enterprise” malet på siden. Registreringsnummeret fra de stjålen nummerplader er XS 97 295.

Færdselsuheld Holstebro

Søndag klokken 16.10 sker et færdselsuheld på Struervej i Holstebro. En bil vil svinge til venstre ad Sir Østergårdsvej. Den bliver påkørt kraftigt af en bagvedkørende bil. I den forreste bil er en voksen og 3 børn. To af børnene er fastspændt i børnestole og bliver teknisk fastklemt. Nordvestjyllands Brandvæsen, Station: Holstebro får frigjort børnene, der er sluppet med lettere kvæstelser. Der e henholdsvis 11 og 6 år og bliver bragt til observation på Herning sygehus.

Spritkørsel Holstebro

Politiet stopper en bol på Skolegade i Holstebro søndag klokken 21.10. Bilens fører er en 34 årig mand fra Holstebro. Han bliver testet for alkohol, og har mere sprit i blodet end tilladt. Han bliver anholdt og må afgive en blodprøve inden, han igen løslades.

Våben på værtshus i Struer

Politiet bliver kaldt til et værtshus i Struer, hvor en 38 årig mand fra Letland bliver observeret med en pistol. Da patruljen kommer frem finder de en pistol og en ulovlig kniv på manden.

Brinks box
Gaardhøje box 2019