Fra politiets seneste weekend i Holstebro og Struer

Vold Holstebro

Fredag aften klokken 22.10 begik 2 mænd kvalificeret vold i Midtbyen. Vidners forklaring og indsats med politihund gav hurtigt resultat. De to mænd på 27 og 29 år begge fra Holstebro blev anholdt. På deres bopæl fandt politiet den overfaldnes pung og telefon. Der er nu sigtet for kvalificeret vold og løsladt.

Vold Holstebro

Natten mellem fredag og lørdag klokken 01.30 bliver en mand passet op af to personer. Han bliver overfaldet og husker først fra han vågner op på Herning sygehus med flækket tand og brud på kæben. Overfaldet sker ved Østergade/Vestergade i Holstebro.
Politiet har ingen vidner til sagen og vil derfor gerne høre fra dig, hvis du har set noget eller kender gerningsmændene. Du kan ringe på telefon 114.

Tyveri Holstebro

Klokken 17.50 lørdag eftermiddag bliver politiet kaldt til Bilka. Butiksdetektiven har tilbageholdt en 24 årig polsk mand for forsøg på tyveri af en el-tandbørste. Manden har adresse her i landet og får en bøde.

Vold Struer

Søndag morgen bliver en dørmand slået. Gerningsmanden er en 26 årig mand fra Struer. Han bliver tilbageholdt på stedet indtil en patrulje kommer og overtager sagen.

Kayas Pizza box