Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Tyveri Holstebro

Klokken 11.25 bliver politiet kaldt til Aldi på Herningvej i Holstebro, hvor man har taget en butikstyv. Det drejer sig om en 32 årig mand fra Skive, der har forsøgt at stjæle varer for 47 kr.

Færdselsuheld Holstebro

En kvinde på 45 år holder for rødt lys på Sønderbrogade. Hun bliver bag fra påkørt af en 47 årig mand, der bliver skubbet i hende. Årsagen er en 26 årig kvinde, der overser de holdende biler. Der er ingen personskade på de implicerede, der alle er fra Holstebro. Bilerne får materielle skader.

Narkokørsel Holstebro

En patrulje møder en bil med en lygtefejl. Patruljevognen vender for at tage en snak med føreren. Bilen flygter fra stedet men stopper på Niels Finsens Vej i Holstebro. Tre personer forlader bilen og stikker af. En af betjentene spotter føreren og løber efter ham. Kort efter bliver han fanget af den hurtige betjent. Det drejer sig om en 18 årig mand fra Holstebro. Han testes positiv for narko og anholdt. Efter at have afgivet en blodprøve på politistationen løslades han igen. Der er intet nyt og de to øvrige personer fra bilen.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box