Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Indbrud Holstebro

Tandlægeklinik i Østergade i Holstebro har haft indbrud i weekenden. En dør er presset op. Der er stjålet kontanter.

Indbrud Holstebro

Forretning på Brogårdsvej i Holstebro har haft indbrud fra lørdag til mandag. Tyve har brudt en skydedør op. Der er stjålet kontanter fra et pengeskab.

Indbrud Struer

Fra et skur på Johs Buchholz Vej i Struer er der stjålet en crosser til banekørsel, reservedele og el værktøj. Tyveriet har fundet sted mellem den 15/1 og 22/1.

Tyveri Struer

Fra et omklædningsrum på Energi Park i Struer er der stjålet en nøgle til personbil tid tidsrummet mandag fra klokken 19.45 til 21.00. Efterfølgende er bilen stjålet. Klokken 01.55 bliver bilen stoppet på Bisgårdsvej i Holstebro og de to tyve på 17 år anholdes.

Indbrud Ulfborg

I forbindelse med renovering af kirken i Ulfborg har der været indbrud. Der er stjålet diverse effekter. Tyvene bliver bragt til stansning i Vemb. Der sidder i forvaring og venter på om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Narkokørsel m.m. Holstebro

Politiet bringer en bil til stansning på Struervej i Holstebro. Føreren er 17 år og fra Hjerm. Han bliver testes positiv for narko og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen. Han bliver også sigtet for at have stjålet bilen og køre uden kørekort.

Færdselsuheld Holstebro

Klokken 05 sker et solo uheld på Vilhelmsborgvej. En personbil kommer ud i rabatten. Styrer kontra og lander i modsatte grøft. Føreren er en mand på 33 år og fra Lemvig køres til tjek på Herning sygehus.

Kørsel uden kørekort

Sidste sag i politiets døgnrapport er standsning af en bil på Bigårdsvej i Vemb. Føreren køre uden kørekort og er en 20 årig mand.

 

Brinks box
Brinks box