Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Indbrud Hvam

Et hus på Perregårdsvej i Hvam hat torsdag ca. klokken 12.00 haft indbrud. Tyve har knust et vindue. Der er stjålet et pengeskab indholdende smykker og 2 pas. En sølvgrå muligvis BMW er set på stedet.

Færdselsuheld Holstebro

I går skete et færdselsuheld på Herningvej ved rundkørslen til Haldgård. En kvinde fra Holstebro på 20 år kommer kørende på Herningvej. Hun bliver påkørt af en mand fra Vejen på 34 år. Der sker ingen personskade og mindre skader på bilerne.

Indbrud Asp

I løbet af torsdagen har der været indbrud i et hus i Asp. Tyve har knust en rude og kommet ind i boligen. Der er stjålet kontanter fra en sparebøsse og smykker. Tyvene har givet sig tid til at fodre hunden med leverpostej fra køleskabet.

Røveri Holstebro

Klokken 21.57 skete et røveri i Superkiosken på Niels Kjeldsens Vej i Holstebro. Der kommer to maskerede mænd ind i butikken med en pistol lignede genstand, dom de truer med for at få udleveret et mindre kontant beløb og en karton cigaretter.
Tyvene er ca. 170 cm. høje og almindelige af bygning. De bar mørkt tøj. Politiet undersøger i dag overvågning fra stedet.

Kayas Pizza box