Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Forsøg på tyveri Holstebro

En varevogn af mærket Renault Master har været udsat for forsøg på tyveri natten mellem tirsdag og onsdag. Varevognen holdt parkeret på Jens Hvidbjergs Vej i Holstebro. Tyve har lavet huller i en sidedør omkring låsen. Døren kan ikke låses op.

Uden kørekort Struer

Politiet stopper en bil klokken 9.22 på Vinderupvej i Struer. Føreren er en mand på 26 år fra Vinderup, der ikke har noget kørekort. Han sigtes for at køre bil uden kørekort.

Tyveri Holstebro

Et indhegnet område ved Skjoldgården i Holstebro er brudt op ved at ødelægge låsen. Fra pladsen er stjålet 3 paller sorte tagplader ca. 300 stk., en gul palleløfter, en kasse Nortonbånd og en minilæsser.
Klokken 8.15 får politiet en henvendelse om en minilæsser står på Odinsvej. Anmelderen fortæller til politiet, at han kørte forbi stedet og så minilæsseren. Ved siden af holdt en sort kassevogn. Da han vender og kører tilbage er kassevognen væk, men minilæsseren står der stadig.

Tyveri Holstebro

En varebil holdende på Hjaltesvej har haft indbrud mellem tirsdag klokken 15 og onsdag klokken 10. Det drejer sig om en Citroen Nemo. Førerdøren er brudt op og der er stjålet en airbag, en radio og en GPS.

Tyveri Holstebro

Mellem tirsdag klokken 14 til onsdag klokken 14.12 har der været tyveri fra en Citroen parkeret på Hjaltesvej. Der er stjålen to airbag.

Indbrud Vemb

I perioden fra den 6/11 til 22/11 har der været indbrud på Folkeuniversitetet i Vemb. Tyve har brudt et vindue op og været rundt i hele huset. Fra 1. sal er stjålet 4 PH-Lamper.

Overtrædelse af vigepligt Holstebro

En patruljevogn kommer kørende af Stationsvej klokken 14.44. Pludselig svinger en bil til venstre lige foran patruljevognen, der må nødbremsen. Den svingende bil blev ført af en mand på24 år fra Holstebro. Han sigtes for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Anholdelse Holstebro

Den 10/11 var der tyveri fra loppemarked på Lundholmsvej i Holstebro. Der blev stjålet blandt andet IPadtasker og PlayStation. Der var videooptagelser af tyveriet, der blev begået af to mænd.
I går vendte den ene mand tilbage. Personalet genkendte ham fra overvågningen og tilkaldte politiet. Det var ganske rigtig den ene af tyvene. Det drejer sig om en mand på 51 år uden fast bopæl. Han blev anholdt.

 

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box