Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Tricktyveri Holstebro

En kvinde på 77 år er i Netto på Vestergade i Holstebro i går klokken 12.48 for at handle ind. Hun har sin taske stående i kurven på sin rollator. Da hun kommer frem til kassen er hendes pung med 6.000,- kr. og diverse kort væk. Den 77 årige har mistanke til en kvinde, der har fulgt hende rundt i forretningen. Kvinden beskrives som ca. 25 år, almindelig af bygning og lys i huden. Hun er meget rød i ansigtet og taler udenlandsk. Hun er iført en beiges farvet jakke og orange hat. Der er mistanke om  at en anden kvinde også har deltaget i tyveriet.

Indbrud Struer

En ejendom på Klosterhedevej i Ølby har i går mellem 12.40 og 14 haft indbrud. En rude er knust med en sten. Tyvene har været i hele huset og rodet. Der er stjålet kontanter og smykker.

Indbrud Holstebro

En ejendom på Viborgvej i Holstebro har haft indbrud i går mellem klokken 9.30 og 15.30. En sten er brugt til at knuse en rude og givet tyvene adgang. Der er stjålet dansk og udenlandsk kontanter, et riffelsigte og 2 kasser øl.

Tyveri Holstebro

Aldi på Herningvej i Holstebro har i går haft tyveri. Personalet tager en 32 årig mand fra Holstebro i at stjæle spiritus og et par sko. Da personalet tager kontakt til manden, bliver der noget tumult. Politiet sender to patruljevogne og for styr på manden. Han bliver sigtet for butikstyveri og tumult.

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019