Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Indbrud Holstebro

Et forladt hus på Alstrupvej i Holstebro har haft indbrud mellem fredag klokken 12 og mandag klokken 8. Tyve har sparket en bagdør op og stjålet tilbehør til pille fyr, 4 lamper og indbygget kogeplader.

Indbrud Holstebro

Chokolade butik i Nørregade har haft indbrud. Tyvene har udboret låsen i hoveddøren. Der er stjålet penge fra pengekasse samt masser af chokolade.

Indbrud Vemb

Restaurant på Nørregade i Vemb har haft indbrud. Tyve har knust en rude i bagdør og kommet ind i restaurantens lokaler. Der er ikke overblik over hvad der er stjålet på nuværende tidspunkt.

Indbrud Holstebro

En outlet forretning i Nørregade med vinduer ud til Enghavens p-plads har haft indbrud fra søndag klokken 16 til mandag klokken 8. En rude ud mod Enghavens p-plads er knust. Der er stjålet tøj, sko og parfume til en værdi af mindst 100.000 kroner.

Tyveri Holstebro

En 18 årig kvinde fra Nr. Nissum forsøger at stjæle to jakker. I en forretning på Hjaltesvej i Holstebro kommer hun 2 jakker ned under dynen af en barnevogn. Hun bliver afsløret af en tyverialarm, da hun vil forlade butikken.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box