Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Færdselsuheld Struer

Klokken 14.00 sker et færdselsuheld i krydset Bredgade/Fabriksvej i Struer. En bil ført af en 72 årig kvinde fra Struer holder tilbage for en cyklist, der kommer kørende på Bredgade. Pludselig ligger en mandlig cyklist på 45 år ved siden af bilen. Hankommer til skade og bliver kørt til sygehuset i Herning. Hvordan uheldet er sket vides pt. ikke. Der er ingen skrammer på bilen og et vidne kan heller ikke forklare styrtet.

Narko Holstebro

Politiet besøger en 28 årig mand på hans bopæl på Niels Kjeldsens Vej i Holstebro. Han bliver fundet i besiddelse af 47 gram hash, der bliver konfiskeret. Manden vil få en bøde for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Narkokørsel Holstebro

Klokken 21.10 stopper politiet en bil ved Parkvej på Sletten. Han bliver testet positiv for narko og anholdt. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen. Der drejer sig om en mand på 32 år fra Aulum. Han havde ikke kørekort og vil også for en sigtelse for dette.

Brand Ulfborg

Klokken 21.48 udbrænder et ubeboet hus på Madumvej i Ulfborg.
Se mere HER.

Tyv bruger peberspray Asp

Klokken 23.27 forsøger en tyv at stjæle nogle PH Lamper på Bækvej i Asp. Tyven bliver overrasket af manden, der bliver ramt at peberspray fra tyven, der flygter. I flugten taber tyven et magasin til en gaspistol. Politi kommer til stedet med hundepatrulje, men tyven er væk. Politiet søger stadig efter spor.
Efterlysning af tyven der er 20-25 år, 180-185 cm. Høj og slank. Han var iført i en sort jokking sæt med rød stribe ved kraven. Han bar elefanthue.
Har du set noget til en person, der passer på beskrivelsen, hører politiet gerne fra dig på telefon 114.

 

Kayas Pizza box