Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Færdselsuheld Vinderup

I går klokken 13.30 skete et solouheld på Viborgvej i Bjergby. En 21 årig mand fra Kongerslev køm kørende i vestlig retning, da han fik et epileptisk anfald. Han mistede herredømmet over bilen og ramte et skilt for at ende i grøften. Ud over anfaldet skete der kun materiel skade. Den 21 årige blev kørt til tjek på sygehuset og må nu afvente en lægelig bedømmelse om han fortsat kan køre bil.

Ordensbekendtgørelsen Struer

Politiet blev kaldt til Ådalen i Struer i går aftes klokken 22.27. En 50 årig mand fra Lemvig havde en støjende og generende adfærd over for omgivelserne. Han tog sine bukser og sko af og stak ild til tøjet. Han er kendt af politiet og blev kørt til en kammerat, hvor han kunne overnatte. Episoden indbragte ham en bøde efter ordensbekendtgørelsen.

Narkokørsel Holstebro

Politiet stoppede en bil på Viborgvej i Holstebro i nat klokken 00.30. Føreren var en mand på 27 år fra Holstebro. Han blev testet positiv for narko og anholdt. Efter at have afgivet en blodprøve blev han løsladt.

Indbrud Holstebro

Søvn og Comfort på Herningvej i Holstebro havde i nat klokken 00.34 indbrud. Tyve knuste et udstillingsvindue og stjal 20 sæt sengetøj i blåternet stof. Hver sæt koster over 1.700,- kroner, så det samlede beløb for sengetøjet løb op på 35.00,- kroner.

Ordensbekendtgørelsen Holstebro

I nat klokken 01.02 blev politiet kaldt til fjernvarmeværkets skorsten i Helgolandsgade i Holstebro. En kåd mand på 28 år fra Holstebro var kravlet op på skorstenen. Politiet fik ham ned i god behold. Den kåde mand måtte indkasserer en bøde efter ordensbekendtgørelsen.

Brinks box
Kayas Pizza box