Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Færdselsuheld Struer

I går klokken 15.29 skete et færdselsuheld i krydset Holstebrovej og Bredgade i Struer. En mand på 56 år fra Skjern i lastbil svinger til venstre i krydset. Han overser en personbil ført af en 52 årig kvinde fra Haderup. Hun får lettere skader. Lastbilchaufføren sigtes for ikke at overholde hans vigepligt.

Færdselsuheld Vinderup

I krydset Sevelvej/Nylandsvej i Vinderup skete i går klokken 11.41 et færdselsuheld. En mand på 68 år fra Holstebro holder på Nylandsvej og skal svinge ind på Sevelvej. Han overser en bil ført af en 48 årig mand fra Vinderup. Der sker ingen personskade og ringe materiel skade.

Færdselsuheld Vinderup

I går klokken 16.34 sker en soloulykke på Skivevej ved Ål i Vinderup. En 22 årig mand fra Nykøbing kommer ud i rabatten og rammer et træ. Han har hovedsmerter og bliver kørt til Viborg sygehus.

Brand Vinderup

En større brand udviklede sig i lade med flis.
Se mere HER.

Færdselsuheld Holstebro

I går klokken 07.27 skete et harmonikasammenstød på Nordre Ringvej i Holstebro. En lastbil ført af en 62 årig mand fra Vejle overser 4 biler der holder, da den forreste skal svinge til venstre ad Bjerregårds vej. De bagerste bil, der bliver ført af en 48 årig mand fra Remme ved Herning, bliver skubbet ind i de andre biler. Den 48 årige bliver lettere skadet ligesom, der er stor materiel skade. De øvrige involverede i uheldet er en 37 årig kvinde fra Holstebro, en 70 årig mand fra Herning og en 59 årig mand fra Herning.

Færdselsuheld Holstebro

Klokken 00.30 i nat skete et færdselsuheld i Holstebro med mange biler impliceret.
Se mere HER.

 

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.