Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

”Hærkværk” Hjerm Skole

Politiet bliver kontaktet af skolelederen på Hjerm Skole, da der onsdag nat har været afholdt en fest uden tilladelse i skolegården. Der er knuste ølflasker ligesom festdeltagerne har forsøgt at tænde bål i skolegården.

Kørsel uden kørekort Vinderup

Politiet stopper i går klokken 11.51 en bil på Holstebrovej i Vinderup efter nummerpladen giver udslag på den automatiske nummerpladekontrol. Bilen bliver ført af en mand på 29 år fra Holstebro. Han har ikke kørekort og bliver sigtet for dette.

Butikstyveri Ulfborg

En butiksdetektiv tilbageholder 2 mandlige asylansøgere på 18 og 20 år. De forsøgte at stjæle varer for 533 kroner. Den ene betalte for lidt vare mens den anden forsøgte at skjule de stjålne vare. De bliver anholdt klokken 16.16, da politiet kommer frem. Den ene nægter, mens den anden tilstår. Begge sidder varetægtsfængslet i 3 x 24 timer efter udlændingeloven, men henblik på eventuel udvisning.

Butikstyveri Holstebro

En telefonforretning i Nørregade bliver udsat for tricktyveri i går klokken 16.05. To mænd kommer ind i forretningen. Den ene afleder ekspedienten mens den anden stjæler en IPhone 6.1. Der er ingen overvågningskamera i butikken, så politiets spor er sparsomme.

Kvalificeret vold m.m. Holstebro

En mand fra Holstebro på 23 år forsøger at køre en mand ned med sin bil. Manden skylder bilisten penge. Den 23 årige bliver taget med på politistationen. Undervejs tiltaler manden betjentene med diverse nedladende ord. Bilisten bliver testet positiv for narko. Endelig beslaglægger politiet den anholdtes penge, da han har en stor skattegæld. Ud over at miste sine penge bliver den anholdte sigtet for kvalificeret vold, der er den hårde straffe paragraf. For ukvemsord mod politiet og narkokørsel.

Butikstyveri Holstebro

Klokken 21.00 i går aftes bliver politiet kaldt til Bilka, hvor personalet har tilbageholdt en 37 årig mand fra Holstebro, der er uretmæssigt i besiddelse af 6 dvd’er. Han får en bøde for forholdet.

 

Kayas Pizza box

Be the first to comment

Leave a Reply