Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Foto: Rådet for Sikker Trafik

Indbrud Holstebro

En virksomhed på Jens Baggesens Vej har haft indbrud i perioden lørdag til mandag. Der er endnu ikke foretaget endelig opgørelse over stjålne ting.

Brand Holstebro

En dobbelt garage på Harrestrupvej Holstebro er udbrændt.
Se mere HER.

Tyveri Holstebro

Mellem søndag klokken 16 og mandag klokken 16 er en Passat stjålet fra Slotsvænget i Holstebro. Bilen har registreringsnummer BP 20 433.

Narkokørsel Holstebro

Klokken 17.27 i går stopper politiet en bil på Beethovensvej i Holstebro. Føreren er en mand på 25 år fra Holstebro. Han testes positiv for narko og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve bliver han løsladt igen.

Tændt kulgrill Holstebro

Klokken 19.03 er politiet på besøg i Dyssegården i Holstebro. Her er der tændt op i en kulgrill. En kvinde på 60 år sigtes for overtrædelsen af afbrændings forbuddet og kan se frem til en bøde omkring 5.000,- kroner.

2 Indbrud Holstebro

2 villaer på Teglparken i Holstebro har været udsat for indbrud i tiden fra lørdag til mandag. Begge steder er et vindue brudt op. 1. sted er stjålet en sparegris, smykker og ure. 2. sted er stjålet en abe i træ af Kaj Boysen.

Narko Holstebro

Politiet stopper en 17 årig mand fra Ørnhøj, der kommer kørende på Hellasvej i Holstebro. Han findes i besiddelse af 1 gram hash og en ulovlig kniv. Han sigtes for begge forhold.

Indbrud Holstebro

Der har fra søndag til mandag været indbrud i Kildeparken i Holstebro. Tyve er kommet ind ved at bryde vindue op. Der er stjålet smykker, ure og en computer.

 

 

Brinks box
Noojins boks alm.