Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Afbrænding Ulfborg

Klokken 17.12 bliver en politipatrulje kaldt til Sdr. Fjand, hvor en tysk familie havde tændt op i kuglegrillen. En nabo havde bemærket grillen og henvendt sig til den tyske familie om de danske regler om afbrændingsforbud. Grillen blev straks slukket. Der var ikke gløder i grillen, da betjentene nåede frem.
Der er skærpede regler for afbrænding, hvor bøden minimum er 5.000,- kroner.

Indbrud Holstebro

En lejlighed i Humlegården i Holstebro har haft indbrud. Politiet fik anmeldelsen i går klokken 17.32. En terrassedør var brudt op. Der er blandt andet stjålet smykker men endelig opgørelse foreligger endnu ikke.

2 Indbrud Husby

To sommerhuse på Svovlingvej i Husby har haft indbrud i går mellem klokken 10.30 og 15.30. Tyve har brudt vindue op i begge sommerhuse med koben, der er efterladt på stedet. Der er stjålet tablet, pc’er, euro, kamera, linse og video kamera.

Spritkørsel Struer

Klokken 02.15 i nat stopper en patrulje en bil på Oddesundvej i Struer ved rundkørslen. Bilen bliver ført af en kvinde på 43 år fra Harboøre. Hun testes til at have drukket mere end tilladt, når man skal køre bil. Hun anholdes og løslades igen efter at have afgivet en blodprøve på politistationen. Hun kørte i frakendelsesperioden.

Narkokørsel Holstebro

En mand på 24 år fra Holstebro blev i nat klokken 04.45 stoppet i sin bil på Nyholmsvej i Holstebro. Han blev testet positiv for narko og anholdt. Han blev løsladt efter at have afgivet en blodprøve på politistationen. Han var endvidere i besiddelse af 5,4 gram hash.

 

Brinks box
Gaardhøje box 2019