Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Færdselsuheld Struer

I går klokken 7.19 udbrød der brand i Grisetransport på Lemvigvej ved Resenstad.
Læs mere HER.
Under udrykningen holdt bilerne godt ud til siderne for at give udrykningskøretøjerne plads. En 65 årig mand fra Lemvig overhalede de holdende biler. Det endte med, at han påkørte en redningsvogn. Der sket kun materiel skade. Den 69 årige bvlev sigtet for overtrædelsen og vil få en bøde.

Indbrud Holstebro

Et firma på Idomlundvej i Holstebro har haft indbrud fra torsdag til tirsdag. En trailer på indhegnet plads er brudt op og der er stjålet værktøj og klatreudstyr til 64.000,- kroner.

Brand Struer

Klokken 15.8 blev Nordvestjysk Brandvæsen kaldt til brand i biogas affald.
Læs mere HER.

Indbrud Husby

En villa på Ondaftenvej i Husby har haft indbrud i perioden mandag klokken 9 til tirsdag klokken 9. Tyve har været rundt i huset. Der er ikke lavet opgørelse over stjålne ting endnu.

Afbrænding Holstebro

Politiet besøgte Shelter pladsen ved Tvis Møllevej ved Holstebro. To piger på 12 og 13 år havde tændt bål og ristede pølser. Politiet fik en sank med pigerne om det er for tiden forbudt at have bål. Pigerne slukkede ilden. Politiet underrettede forældrene.

Tyveri Holstebro

Klokken 18.45 fik politiet en anmeldelse om, at nogle unge mennesker var ved at stjæle cykler fra cykelstativerne ved banegården i Holstebro. Betjentene traf 2 unge udlændinge på Store Torv. Her trak en 18 årig mand en af de efterlyste cukler. Han blev sigtet for tyveriet og ejeren fik sin cykel tilbage.

Indbrud Holstebro

En villa på Frejas vej i Holstebro har haft indbrud. Gerningstidspunktet er fra mandag klokken 20.00 til tirsdag klokken 19.40. Tyve har brudt hoveddøren op. Der foreligger endnu ikke opgørelse over stjålne ting.

 

Brinks box
Det Gamle Postkontor