Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Indbrud Struer

En bolig på Egevej i Struer har haft indbrud mellem den 26/6 og 1/7. På grund af varmen havde en 86 årig kvinde haft gennemtræk i boligen. Tyve har været inde og stjæle en pung fra køkkenbordet og smykker fra soveværelset.

Indbrud Humlum

Søndag opdager ejeren af villa på Bremdalsvigvej i Humlum, at hængslerne til skuret er brudt op. Der er stjålet en gasgrill med gasflaske.

Indbrud Holstebro

En landejendom på Skivevej i Holstebro har haft indbrud fra den 13/6 til 1/7. Et vindue er aflistet og der er stjålet smykker for ca. 13.000,- kroner.

Indbrud Struer

Mandag klokken 00.28 var der indbrud på Fælledvej i Struer. Tyve havde knust vindue i port og været i værkstedet. Der er stjålet en printer og en IPhone.

Tricktyveri Holstebro

En mand på 80 år sidder i sin bil på Vigen i Holstebro efter at have handlet i Fakta. Han bliver kontaktet af en udenlandsk herre, der spørger om vej til sygehuset, hvorfor han stiger ud af bilen for at vise vej. Han bliver senere ringet op af sin bank, der oplyser at hans hævekort er misbrugt flere steder.

Brand Vinderup

En kørende fodersilo på gård der ligger på Dueholmvej i Dueholm går op i flammer. Værdien er 1 million kroner.
Se mere HER

Indbrud Struer

Fredag klokken 13.00 møder en kvinde på 76 år en mand i hendes bolig. Han er velklædt og bærer en taske mærket ”Her og nu”. Han stjæler fra kvinden bolig. Endelig opgørelse foreligger endnu ikke.

Bålafbrænding Holstebro

Politiet må i går klokken 17.07 en tur til Shelter pladsen på Grydholtvej ved Tvis. Nogle udlændinge havde tændt bål på bålpladsen. De bliver gjort opmærksom på afbrændingsforbuddet og slukker straks bålet.

Indbrud Tvis

En villa på Bannestrupparken i Tvis har ubudne gæster gennem ulåst bryggersdør. Tyveriet blev opdaget klokken 18.49. Der er stjålet en dametaske med diverse indhold.

Narkokørsel Holstebro

Politiet stopper i nat klokken 02.45 en bil ved p-huset ved bisgårdsgade. Føreren er en mand på 29 år fra Holstebro, der testes positiv for narko. Han anholdes og løslades igen efter at have afleveret en blodprøve. Han har ikke noget kørekort og får også en sigtelse for dette. Med i bilen er en kvinde fra Vind, der ejer bilen. Hun får en sigtelse for at have overladt bilen til en uden kørekort.

 

Brinks box
Noojins boks alm.